واکنش ها به مناظره سوم/ از علل وقوع قاچاق تا حرکت از جنگ روانی به سمت مباحث گفتمانی
کاربران فضای مجازی و شخصیت ها واکنش هایی را نسبت به سومین مناظره زنده تلویزیونی کاندیداها نشان دادند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ؛ در ادامه، بخشی از واکنش کاربران و اشخاص سیاسی نسبت به آخرین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری، می آید.
دكتر نعمتى، اقتصاد دان:
وقوع قاچاق نتيجه وجود رابط در بخش دولتى با بخش خصوصى است : راى مقابله با قاچاق دولت بايد اين رابط ها و يقه سفيدها را شناسايى كند.
دولت طرح شبنم كه مبتنى بر رديابى كالاها است را متوقف كرد. دولت تحت اين عنوان كه نمى خواهيم به حساب مردم سرك بكشيم از اجراى قانون مقابله با پولشويى امتناع كرد و ايران را به بهشت پولشويان تبديل كرد.
الیاس قالیباف در اینستاگرام نوشت:
کاندیدایی جز پدرم حاضر به اعلام اموالش نشد
من لیست اموال خودم و خواهرم را که تحت تکفل پدرم نیستیم را هم برای اطلاع مردم منتشر میکنم.
روستا آزاد در تلگرام نوشت:
بايد با ديپلماسى در برداشت از ميادين مشترك توازن ايجاد كرد تا قيمت جهانى نفت كاهش نيابد.
ما بايد براى رفع نيازهاى داخلى از مخازن مشترك استفاده كنيم و مخازن غير مشترك را براى نسل هاى بعدى بعنوان سرمايه نگاه داريم.
دكتر رضوى پور، اقتصاد دان در تلگرام نوشت:
در سال ٩٥ ميزان صادرات ميعانات گازى كه بالغ بر ٧ ميليارد دلار بود به بخش صادرات غير نفتى منتقل شد.
جوابیه وزارت کار به ادعای یک کاندیدا:
پیام فضلی نژاد، روزنامه نگار وکارشناس مسائل سیاسی:
به هیچ وجه مورد قبول نیست که فردی در قامت ریاست جمهوری دم از فرهنگ دموکراتیک و آزادی بیان بزند و در مقابل برای پیش برد بازی به پدیدههایی تمسک جوید که جامعه را دو قطبی میکند.
جریان دولت دچار زوال عقل شده است که این زوال را میتوان در نقشی که برای آقای جهانگیری تعریف کرده به طورعیان ملاحظه کرد؛ در مناظره امروز به نظر میرسد زوال عقل جریان دولت بیشتر نمایان شود.
نیروهای انقلاب با یک عقلانیتی در حال حرکت هستند، اگر چه در حرکت جریان مزبور عیب و نقص وجود دارد اما در سال جاری پختگی بیشتری را در میان نیروهای انقلاب مشاهده میکنیم واین جریان باید بازی را از جنگ روانی به سمت مباحث گفتمانی بکشاند.
دکتر زاهدی وفا گفت:
شاهد عمیقترین دوره رکود در تاریخ کشور هستیم گفت:در دولت یازدهم با نگاهی که به نتایج مذاکره صورت گرفت اقتصاد کشور نسبت به حوزه سیاست خارجی شرطی شد و توان داخلی در حوزه اقتصاد منوط به دستاوردهای سیاست خارجی شد که این امر اقدامی اشتباه بود/ پس از تصویب و عملیاتی شدن برجام نیز پیرامون منافع اقتصادی حاصل از آن بزرگ نمایی صورت گرفت / این دولت هیچ گونه سیاست عالمانه و فعالانهای برای کنترل تورم اعلام نکرد و از 365 کالایی که شاخص تورم به حساب می آیند 340 کالا مربوط به بخشهایی است که در رکود به سر میبرند.
دکتر احمدی، استاد دانشگاه گفت:
در این مناظره نمایندگان دولت برای فرار از پاسخگویی سیاست تهاجم را انتخاب کردند و فضایی را به وجود آوردند که کاندیداهای اصول گرا نتوانند به تشریح برنامههای خود بپردازند.
پیام فضلی نژاد گفت:
متأسفانه با یک پوپولیسم هولناک مواجه هستیم که مناظرهها با این سبک و سیاق به استمرار این نوع پوپولیسم یاری میرسانند .
دکتر نعمتی گفت:
حواشی این مناظره از متن آن بیشتر بود؛ قرار بود در این مناظره برنامههای اقتصادی کاندیداها تشریح شود اما دولت فرافکنی کرد و پیرامون اصلاح ساختار نظام بانکی کشور و قانون هدفمندی یارانهها و چگونگی اجرای آن مطالبی را مطرح نکرد.
دکتر رضوی پور بیان داشت:
در این مناظره یکی از کاندیداها اعلام کرد که طی 4 سال آینده تحریمهای غیرهستهای را هم مرتفع میسازد سؤالی که این جا مطرح است آن است که آیا واقعاً تحریمهای هستهای برداشته شده است که برخی وعده رفع تحریمهای غیرهستهای را میدهند.
دکتر عبدالمالکی گفت:
در سومین مناظره کاندیداها یک سری اتهامات کلی مطرح شد؛ در این مناظره برخی از مواردی که نامزدها مطرح کردند با سند و مدرک بود و اسناد آن در فضای مجازی نیز انتشار یافت اما برخی از اتهامات که مطرح شد بدون سند و کلی گویی بود/ در این مناظره نمایندگان دولتی فعلی استراتژی رقیب هراسی خود را ادامه دادند که یک نوع بیاخلاقی محسوب میشود و حکایت دستان خالی از عملکرد آنها دارد.
فاطمه هاشمی نوشت:
اين دولت امنيت و آزادي را براي ما به ارمغان آورد،
هر چند هنوز به اتمام نرسيده است.
من براي پيروزي روحاني 14 هزار صلوات نذر کردهام.
اکانت رئیسی مانیتور نوشت:
گفتگوی رئیسی با روحانی بعد از مناظره
کانال آخذین خبر نوشت:
آقا یه سوال؛ این لیوان آب رو هر کاندیدایی میاد حرف بزنه عوض میکنن یا با لیوان دهنی هم آب میخورن؟!
جوابیه وزارت علوم در واکنش به اظهارات یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در پاسخ به اظهارات یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در سومین مناظره مبنی بر عدم موفقیت برنامه های ارتباط صنعت و دانشگاه در دولت یازدهم اعلام کرد:
۱-برای اولین بار در تاریخ صنعت نفت کشور در حوزه بالا دست ، قرار داد ازدیاد برداشت ۲۰ میدان نفتی با ۹ دانشگاه و مرکز پژوهشی بسته شد که مبلغ این قرار داد بیش از ده هزار میلیارد ریال است.
نظرات بینندگان
جدا از هر حزب و جناحی لطفا به فرد اصلح و فراجناحی رای بدهید وبه فکر آینده شغلی وازدواج ما جوانان هم باشید.
اقوام من تا حالا دو تا لیسانس گرفته ولی کاری گیرش نمی آید همیشه هم شاگرد اول دانشگاه است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *