آموزش پخت یک غذای محلی مازندران به نام پلو سر تره

23:06 - 18 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۷۰۴۸
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پلو سر تره را به شما آموزش دهیم .
آموزش پخت یک غذای محلی مازندران به نام پلو سر ترهبه گزارش گروه فضای مجازی، هموطنان مازندرانی ما معمولا برای انواع خورش‌ها اصطلاح «تره» را به کار می‌برند و پلو سر تره به این دلیل با چنین نامی مسما شده که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد.
 
 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پلو سر تره را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
آب دو پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
اسفناج ۱۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
شوید ۲۵ گرم
سیر یک بوته
تخم‌مرغ دو عدد
روغن جامد دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنج به میزان لازم
 
طرز تهیه:
 
سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.
 
در تابه‌ای، سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود.
 
نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و سپس سبزی را در تابه کنار می‌زنیم، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. گاز را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *