ترفندهای درست کردن کباب تابه ای با کدو

22:27 - 17 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۶۶۵۹
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کباب تابه ای با کدو را به شما آموزش دهیم .
ترفندهای درست کردن کباب تابه ای با کدوبه گزارش گروه فضای مجازی، کباب تابه ای یکی از آسان ترین غذاهایی است که معمولا زنان کارمند بیشتر آن را درست می کنند ،اما تهیه آن همراه با کدو خورشی هم تنوعی به آن می دهد .


مواد لازم :

کدو : یک عدد

پیاز :دو عدد

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

نمک و فلفل: به میزان لازم
 
طرز تهیه:

پیاز را با دنده ریز رنده می‌کنیم و گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم سپس آن را ورز می‌دهیم .

گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه متوسط پهن می‌کنیم .

گوشت را برش داده و کدو را روی آن می‌چینیم. سپس ماهیتابه را روی شعله کم می‌گذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.

دوباره روی محل برش قبلی را برش می‌دهیم و در ظرف را می‌گذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیفتد .

کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمی‌گذاریم تا طرف دیگر کباب نیز 5 دقیقه سرخ شود. اکنون شعله را خاموش می‌کنیم .

کباب ماهیتابه با کدو آماده است و می‌توان آن را با گوجه فرنگی، کنسرو نخود فرنگی و کمی سس خردل تزئین کرد .

 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *