چطور مرغ تنوری درست کنیم؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مرغ تنوری را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، مصرف گوشت مرغ در حفاظت از سیستم عصبی بدن موثر است. سطح بالایی از ویتامین B۳ معروف به نیاسین نیز در گوشت مرغ موجود است که از بیماریهای ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری میکند. این دو خاصیت را بگذارید کنار مزۀ تنوری شدۀ مرغ که روش طبخ آن را در ادامه توضیح دادهایم.
مواد لازم:
ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد
ماست: دو سوم پیمانه
سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چایخوری
ادویه چیلی: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آب: دو سوم لیوان
روغن: دو سوم پیمانه
زعفران: مقداری
ماست: دو سوم پیمانه
سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چایخوری
ادویه چیلی: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
زیره نرم کوبیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آب: دو سوم لیوان
روغن: دو سوم پیمانه
زعفران: مقداری
برگهای کاهو، حلقههای پیاز، گوجه فرنگی برش شده و حلقههای لیمو برای تزیین
طرز تهیه:
روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسهای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال میگذاریم. در کاسهای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست میریزیم و تکههای مرغ را خوب در آن میغلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار میگذاریم. تکههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن میمالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه میپزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب میکنیم. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو قرار داده و با حلقههای پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین میکنیم یا میتوانیم روی آ ن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم. مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ میشود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم میکنیم، سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه میداریم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *