تابحال سوپ بادمجان خورده اید؟

21:52 - 16 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۶۲۷۵
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ بادمجان را به شما آموزش دهیم .
تابحال سوپ بادمجان خورده اید؟به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ بادمجان را به شما آموزش دهیم .


مواد لازم:

بادمجان چهار عدد
کره سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک عدد
سیرخردشده چهارحبه
پودر فلفل‌قرمز تند یک قاشق چایخوری
گوجه‌فرنگی دو عدد
آب چهار لیوان
پیاز خرد شده یک عدد
نمک و پودر فلفل‌سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست کنده و خرد کنید و با کره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.

گوجه‌ فرنگی را رنده کنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آن‌گاه، بادمجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگی افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سیاه، نمک و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادمجان‌ها کاملا بپزند.

می‌توان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده ‌کرد.
 
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *