چطور در خانه حلیم بوقلمون درست کنیم؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم بوقلمون را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، حلیم بوقلمون اگرچه بیشتر در شمار غذاهایی است که در رستورانها یا مراسم خاص عرضه میشود اما با کمی وقت گذاشتن میتوان آن را در خانه نیز تهیه کرد.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم بوقلمون را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم
گندم بدون پوست ۱ کیلو
گوشت بوقلمون ۱ کیلو گوشت گردن گوسفند ۱ تا ۱/۵ کیلو
کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر به میزان لازم
شیر ۱ تا ۱/۵ لیتر
نمک به میزان لازم
گوشت بوقلمون ۱ کیلو گوشت گردن گوسفند ۱ تا ۱/۵ کیلو
کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر به میزان لازم
شیر ۱ تا ۱/۵ لیتر
نمک به میزان لازم
گلاب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
گندم را از قبل خیس کنید تا نرم شود. بعد از نرم شدن، آن را بپزید و کاملا بکوبید تا به موادی صاف و یکدست تبدیل شود. گوشت بوقلمون را با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و یک پیاز بپزید تا آب آن به حد ۱ پیمانه برسد و کاملا پخته شود. گوشت گردن را به همین صورت پخته و سپس آن را ریش ریش کنید و با گوشتکوب آن را آنقدر ورز دهید تا بخوبی کوبیده شود. آب را به گوشت کوبیده بیفزایید. گندم میکس شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام آن را بکوبید و هم بزنید. گلاب و شیر را هم کم کم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید. صد گرم کره را درون حلیم بریزید و پس از اینکه غلظت و پخت آن به میزان کافی رسید در ظرف کشیده رویش را کره آب شده، شکر و دارچین بپاشید و با گوشت بوقلمون و خلال پسته و بادام تزیین کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *