آموزش حلوای خرما؛ یک دسر پرخاصیت
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلوای خرما را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی ، خرما خونساز است و سرشار از فیبر طبیعی، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم.
خرما دشتستان ۵۰۰ گرم
آرد سنگک ۲۵۰ گرم
پودر پسته دو قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری
روغن ۲۰۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
آرد را الک کرده و با روغن در ظرف نچسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا رنگ آرد نسکافهای شود (دقت کنید که آرد نسوزد).
هسته خرما را گرفته و با مقداری روغن مایع، خرماها را چرخ میکنیم، این عمل را دو بار انجام میدهیم و سپس خرماها را به آرد افزوده، زیر و رو میکنیم تا نرم شود. دارچین را هم اضافه نموده، شعله را ملایم میکنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند. گردوی خرد شده را به خمیر میافزائیم. حلوای داغ را در سینی فر یا ظرف باقلوا به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و پس از سرد شدن به شکل لوزی برش زده، پودر پسته را روی آن پاشیده و سرو میکنیم.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلوای خرما را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم
مواد لازم
خرما دشتستان ۵۰۰ گرم
آرد سنگک ۲۵۰ گرم
پودر پسته دو قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری
روغن ۲۰۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
آرد را الک کرده و با روغن در ظرف نچسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا رنگ آرد نسکافهای شود (دقت کنید که آرد نسوزد).
هسته خرما را گرفته و با مقداری روغن مایع، خرماها را چرخ میکنیم، این عمل را دو بار انجام میدهیم و سپس خرماها را به آرد افزوده، زیر و رو میکنیم تا نرم شود. دارچین را هم اضافه نموده، شعله را ملایم میکنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند. گردوی خرد شده را به خمیر میافزائیم. حلوای داغ را در سینی فر یا ظرف باقلوا به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و پس از سرد شدن به شکل لوزی برش زده، پودر پسته را روی آن پاشیده و سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *