دولت با بستن در انتقاد، جامعه را به قهقرا می برد/همه دولتهای بعد از انقلاب برای خدمت به کشور کوشش کردند
وی ادامه داد: نامزدهایی هم که اینجا هستند در پست های خود موفقیت هایی داشتند که قابل تقدیر است و هیچ دولتی نمی تواند موفق شود مگر اینکه انتقاد اقلیت ها، احزاب، سازمان های مردم نهاد و تشکل های علمی و فرهنگی رابپذیرد.
این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: بدون انتقاد هیچ پیشرفتی نخواهیم داشت و بایستی راهی باز شود تا امکان انتقاد مشوقانه در کشور پدید آید.
میرسلیم گفت: چرا از دلسوزی ها و پیشنهادات سازنده که از طرف احزاب، رسانه ها و سازمان های مردم نهاد مطرح می شود استفاده نمی کنیم؟
این کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: دولت نباید در انتقاد را ببندد زیرا به ضررش تمام می شود و جامعه را به قهقرا می برد و اگر مردم انتقاد نکنند یعنی مشارکتی هم نکرده اند.
هاشمی طبا در پاسخ به بیانات میرسلیم اظهار کرد: اینکه دولت نمی تواند به برخی پیشنهادات توجه کند علتش بزرگ شدن هزینه های جاری دولت است که مشکلاتی را برای پژوهشگاهها و معلمان پدید می آورد.
وی ادامه داد: اگر هزینه های دولت را مشخص کنیم و تعیین کنیم که چه می خواهیم در این زمان است که همه انتقادات و نظرات قابل استفاده می شود.
اسحاق جهانگیری نیز درباره اظهارات میرسلیم گفت: انتقاد یکی از نعمتهای بزرگی است که به مسئولین مختلف می دهد و هر کس در انتقاد را به روی دستگاه خود ببندد خود را از نعمت بزرگی محروم ساخته است. ما به عنوان دولت از هر نقدی استفاده کردیم و دولت یازدهم برای انتقاد پذیری کارهای بزرگی انجام داده است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی نیز اظهار کرد: انتقاد رمز تضمین سلامت فرد، جامعه و دولت ها است. اگر اجازه دهیم گروه ها و افراد و جریان های مختلف در کشور انتقادات و حرف هایشان را مطرح کنند نشاط بین اقوام، گروه ها و احزاب در جامعه بیشتر می شود.
این کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: ما باید به 80 میلیون جمعیت دارای کارت ملی در کشور اجازه اظهار نظر درباره مسائل مختلف را بدهیم.
محمد باقر قالیباف نیز در این باره اذعان داشت: نقد نعمتی است که خداوند عطا کرده و جوامعی پیشرفت می کند که با خردجمعی ونقد درباره موارد مختلف تصمیم بگیرند.
وی ادامه داد: در دولت مردم موظفیم اختیاراتی به اقوام واقشار مختلف در جامعه بدهیم و از ظرفیت های آنان برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.
قالیباف اضافه کرد: امروز در شهرداری تهران تعداد زیادی از اقوام و ادیان مختلف حضور دارند و بیش از 13 درصد مدیران شهرداری بانوان وجوانان هستند و مانعی در به کارگیری این افراد نداشته ایم.
میر سلیم بیان داشت: اعتقاد ما این است که حلم باید در مردم سالاری دینی در برابر انتقاد احزاب ومنتقدان دلسوخته فراموش نشود.
وی اضافه کرد: اجرای اصل 8 قانون اساسی بایستی در اداره کشور در نظر گرفته شود و این اصل اجازه به انتقاد را به بهترین شکل توصیه می کند.
این کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: فقط شعار کافی نیست و بایستی امروز پاسخگوی اعمالمان باشیم و آنچه را که انجام داده ایم به مردم نشان دهیم تا آنها به درستی ما را بشناسند و بتوانند تصمیم بگیرند.
میرسلیم اضافه کرد: امروز با لفاظی نمی توان مردم را فریب داد لذا با اعتقادی که داریم به حرف هایی که می زنیم عمل کنیم.
وی در پایان عنوان کرد: وظیفه اصلی دولت این است که اطلاعات لازم را در اختیار مردم قرار بدهد.