تا به حال با هندوانه سس درست کردهاید؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، به تجربهاش میارزد! طبق دستور پیآمده میتوانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
مواد لازم:
۱ پیاله، برشهایی ازهندوانهٔ بیدانه
۱ پیاله از توت فرنگیهای نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمیتوانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
لذت ببرید و از خواصش بهرهمند شوید.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
مواد لازم:
۱ پیاله، برشهایی ازهندوانهٔ بیدانه
۱ پیاله از توت فرنگیهای نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمیتوانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
منبع: سیمرغ
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *