نان دو نرخی اجحاف در حق نانوایان آزاد پز است /دو نرخی شدن نان دردی از اقشار کم درآمد جامعه دوا نمیکند
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه بن کارتهای یارانهای راهکاری برای تامین نان اقشار کم درآمد جامعه تلقی میشود، گفت:فروش نانهای صنعتی بدون برند باید ممنوع شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل ازخانه ملت،علی ابراهیمی درباره دو نرخی بودن نان درکشور،گفت: تجربه ثابت کرده تفاوت نرخ برای یک کالا مشخص بستر را برای رشد فساد مهیا می کندبنابراین مشخص است با دو نرخی شدن نان نمی توان گام موثری در راستای کیفیت نان برداشت.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو نرخی شدن نان دردی از اقشارکم درآمد جامعه دوا نمی کند، تصریح کرد: ثبات بازار نان نیازمند تزریق ابزارهای حمایتی همچون یارانه و بن کارت برای تامین نان اقشار کم درآمد جامعه است.
وی با بیان اینکه دو نرخی شدن نان به منظور ارتقا کیفیت و رقابت سازی سیاست مناسبی نیست، تصریح کرد: دو نرخی بودن نان هیچ گونه توجیه اقتصادی و کیفی ندارد زیرا نان جز اساسی ترین کالایی غذایی شهروندان به شمار می آید، بنابراین دولت باید برای جلوگیری از تضعیف حقوق نانویان آزاد پز باید نرخ سراسری برای نان تعیین کند.
ابراهیمی افزود: نظارت اصولی و منطقی برکیفیت نان موجب ارتقای سرانه سلامت مردم می شود؛ بنابراین مسولان ذی ربط باید با بطور مستمر شرایط پخت نان را در کشور کنترل کنند.
وی ادامه داد: فروش نان های صنعتی بدون برند باید ممنوع شود زیرا عدم اطلاع از مبدا تولید نان های صنعتی که نقش بسزایی در سلامت تغذیه شهروندان دارند می تواند به قیمت به خطر افتادن سلامت شهروندان تمام شود.
ابراهیمی افزود: اسراف و هدر رفت مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار بازار مواد غذایی محسوب می شود اما افزیش نرخ نان نیز نمی تواند،نسخه ای مناسبی برای جلوگیری از اسراف نان در جامعه تلقی شود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه نان دو نرخی اجحاف در حذف نانوایان آزاد پز است ،یادآورشد: بن کارتهای یارانه ای برای اقشار کم درآمد جامعه برای خرید نان در نظرگرفته شود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو نرخی شدن نان دردی از اقشارکم درآمد جامعه دوا نمی کند، تصریح کرد: ثبات بازار نان نیازمند تزریق ابزارهای حمایتی همچون یارانه و بن کارت برای تامین نان اقشار کم درآمد جامعه است.
وی با بیان اینکه دو نرخی شدن نان به منظور ارتقا کیفیت و رقابت سازی سیاست مناسبی نیست، تصریح کرد: دو نرخی بودن نان هیچ گونه توجیه اقتصادی و کیفی ندارد زیرا نان جز اساسی ترین کالایی غذایی شهروندان به شمار می آید، بنابراین دولت باید برای جلوگیری از تضعیف حقوق نانویان آزاد پز باید نرخ سراسری برای نان تعیین کند.
ابراهیمی افزود: نظارت اصولی و منطقی برکیفیت نان موجب ارتقای سرانه سلامت مردم می شود؛ بنابراین مسولان ذی ربط باید با بطور مستمر شرایط پخت نان را در کشور کنترل کنند.
وی ادامه داد: فروش نان های صنعتی بدون برند باید ممنوع شود زیرا عدم اطلاع از مبدا تولید نان های صنعتی که نقش بسزایی در سلامت تغذیه شهروندان دارند می تواند به قیمت به خطر افتادن سلامت شهروندان تمام شود.
ابراهیمی افزود: اسراف و هدر رفت مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار بازار مواد غذایی محسوب می شود اما افزیش نرخ نان نیز نمی تواند،نسخه ای مناسبی برای جلوگیری از اسراف نان در جامعه تلقی شود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه نان دو نرخی اجحاف در حذف نانوایان آزاد پز است ،یادآورشد: بن کارتهای یارانه ای برای اقشار کم درآمد جامعه برای خرید نان در نظرگرفته شود.
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای
منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *