تابحال خورش سیب خورده اید؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، بسیاری از خانوادهها با خورشهای معمولی مثل قورمه یا قیمه آشنایی بیشتری دارند و به دفعات بیشتری به پخت این خورشها روی میآورند اما اگر قصد ایجاد تنوع دارید، پیشنهاد ما طبخ خورش سیب است. بله... خورشی با همین سیبهای زرد، سرخ یا سبز.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا مغز ران: 500 گرم
سیب سفید یا قرمز: هفت عدد متوسط
پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن: 100 گرم
آبلیمو: نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت:
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا مغز ران: 500 گرم
سیب سفید یا قرمز: هفت عدد متوسط
پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن: 100 گرم
آبلیمو: نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت:
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر به میزان دلخواه در آب بپزید (توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند). سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد (فقط تا میزانی که بپزد و له نشود). خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *