آموزش پخت اشکنه ماست و جعفری

20:31 - 10 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۴۲۶۲
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اشکنه ماست و جعفری را به شما آموزش دهیم .
آموزش پخت اشکنه ماست و جعفریبه گزارش گروه فضای مجازی، اشکنه انواع زیادی در شهرها و روستاهای کشورمان دارد که هر کدام هم طعم و مزه خاص خود را دارد .
 
 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اشکنه ماست و جعفری را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:
 
آرد: 2 قاشق سوپخوری
مغز گردوی ریز شده: 1 لیوان
پیاز سرخ شده: 2 عدد متوسط
نعناع داغ: یک قاشق غذا خوری
جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 3 عدد
ماست: 2 لیوان
روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
نمک و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت می‌دهیم و بعد مغز گردوها را می‌ریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان آب در مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا جا بیفتد.

پس از گذشت 15 دقیقه جعفری‌های خرد شده را در مواد می‌ریزیم و نمک و ادویه را افزایش می‌دهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخم‌مرغ‌ها را درسته در اشکنه می‌ریزیم و کمی صبر می‌کنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم می‌زنیم و در غذا می‌ریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی می‌چسبد.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *