با پول ساختمان لوکس بانک صنعت و معدن چند کارخانه آباد می شود؟
یکی از زیباترین و بزرگترین ساختمانهای بانکهای دولتی کشور به بانک صنعت و معدن اختصاص دارد که به دلیل بودجه ناکافی، توان یاری رساندن به همه صنایع و به خصوص کارگاههای صنعتی کوچک را ندارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، بانک صنعت و معدن یکی از زیباترین و مجلل ترین ساختمانهای بانک های دولتی را در یکی از گرانترین نقاط شهر تهران به خود اختصاص داده است و این در حالیست که می توان با انتقال این ساختمان به یکی از نقاط وسط شهر و فروش این برج شیشه ای زیبا در منطقه زعفرانیه تهران، صنایع کوچک بسیاری را از تعطیلی نجات داد.
گفتنی است این برج مجلل در منطقه ولی عصر، نرسیده به زعفرانیه که از مناطق بسیار گران قیمت تهران محسوب می شود واقع است و اگر فرض را بر آن بگیریم که تمام طبقات این ساختمان به طور کامل مورد استفاده و نیاز کارکنان این بانک است، می توان با جایگزین کردن ساختمان مشابه در یکی از مناطق مرکزی و جنوبی تهران، ما به تفاوت قیمت این ساختمان را به صنایعی که در حال تعطیلی و یا تعدیل نیرو هستند تسهیلات اهدا کرد.
بررسی های خبرنگار میزان از ارزش تقریبی این ساختمان نشان می دهد که برج معروف زعفرانیه در حدود 750 متر زمین و با 5500 متر زیربنا در 15 طبقه ساخته شده است که به گفته مشاوران املاک آن منطقه، هر متر ملک تجاری آن حدود 45 تا 50 میلیون تومان قیمت دارد.
با یک محاسبه ساده می توان ارزش 5500 متر زیر بنای این ملک با قیمت 50 میلیون تومان را در حدود 275 میلیارد تومان تخمین زد.
به گفته برخی از کارشناسان حوزه صنعت، بسیاری از واحدهای کوچک صنعتی در حال حاضر متقاضی وامهای 200 تا 300 میلیونی برای راه اندازی مجدد کارخانه و یا حفظ نیروی کار خود هستند و با این ما به تفاوت قیمت این ساختمان که وجودش در این نقطه گران قیمت شهر تهران هیچ ضرورتی ندارد می توان تعداد زیادی از این صنایع را از خطر تعطیلی و تعدیل نیرو نجات داد.
حال تصور کنید این برج با یک
برج مشابه در نقاط جنوبی و حتی مرکزی شهر تهران، که در حدود یک چهارم این
ملک ارزش دارند جایگزین شود و بقیه پول آن را به تقریبا 1000 واحد صنعتی
کوچک وام 200 میلیونی پرداخت کنند، چند نفر اشتغال ایجاد کرده و جلوی
تعطیلی چند واحد صنعتی گرفته خواهد شد؟
بر اساس این گزارش پیش از این طرحی به عنوان خروج از تهران برای سازمانها و شرکتهای دولتی مطرح شده بود که با ایرادی همراه بود و به طور کامل عملیاتی نشد اما در همین تهران که به عنوان یکی از گرانترین شهرهای جهان هم معروف است، می توان با جابه جایی برخی از ساختمانهای بزرگ و تشریفاتی دولتی از شمالی ترین و گرانترین نقاط به دیگر نقاط مرکزی و جنوبی پایتخت، ما به تفاوت پول این ساختمانها را برای صرفه جویی در هزینه ها و کمک به حوزه های زیر مجموعه آنها استفاده کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *