برنامه ایران برای کاهش ۴درصدی تولید گازهای گلخانهای
معاون وزیر نیرو گفت: ایران به صورت داوطلبانه برای کاهش ۴ درصدی تولید گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۳۰ در تلاش است که در صورت همکاری سایر کشورها این رقم را به ۱۲درصد افزایش خواهد داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،سید محمد صادق زاده در اولین انجمن تجاری انرژی پایدار ایران و اتحادیه اروپا گفت: تغییرات اقلیمی ناشی از آلودگی های زیست محیطی اثرات نامطلوبی برای محیط زیست انسانی داشته که کشور ما نیز همچون سایر کشورها از این آسیب بی نصیب نمانده، به همین خاطر ایران اهمیت مضاعفی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست قایل است.
وی در ادمه افزود:در زمینه مقابله با تخریب محیط زیست اتحادیه اروپا پیش قدم بوده و ایران هم پس از درک اهمیت موضوع به این این اقدام انسانی پرداخته تا جایی که در نشست پاریس کاهش ۴ تا۱۲ درصد الودگی گازی را پذیرفت،و خوشبختانه تا کنون اقدامات خوبی در بخش سوخت نیروگاه ها به پاک ترین سوخت یعنی گاز مایع صورت داده است.
صادق زاده از رشد ۷ درصدی انرژی های تجدید پذیر در سال گذشته خب داد و گفت: این رشد فقط در زمینه انرژی های تجدید پذیر بوده و نیروگاه های ابی را شامل نمی شود و امیدواریم تا پایان امسال حجم نیروگاه های تجدد پذیر را به هزار مگاوات افزایش دهیم.
معاون وزیر نیرو خاطر نشان کرد: برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و جلوگیری از افزایش دما زمین تمام جوامع باید به این توافقنامه ملحق شوند تا همه از مزایا ان بهره مند شویم،گفتنی است اهمیت عضویت برای کشورهای در معرض خطر بیشتر از سایر کشور ها است.
وی در ادامه به دو نکته با اهمیت اشاره و بیان کرد: در راستا اجرا موفق باید به دو نکته حساسیت به عدم عمل برخی کشورها به تعهدات خود که در گذشته نیز شاهد برخی از این موارد بودیم و عدم نگاه تجاری به این مقوله هستیم که باید فناوری های زیست محیطی بیش از پیش افزایش یابد تا این فناوری ها به اسانی در دسترس همه جوامع قرار گیرد و اگر برخی کشورها تصور کنند که این پیمان دلیلی برای کسب در امد برای سایر کشورها است امکان ملحق شدن انها کاهش می یابد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایجاد صندوق اقلیم سبز با هدف پرداخت هزینه بخش قابل توجهی از فناوری های زیست محیطی برای دسترسی جوامع در حال توسعه می تواند تاثیر به سزایی در افزایش سهم استفاده از این فناوری داشته باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *