شناسایی و پیگیری ثبت 22 اثر تاریخی لامرد
مسئول اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری لامرد از کسب مقام نخست این اداره در شهرستان لامرد با شناسایی 22 اثر تاریخی شاخص خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،مسعود تقیزاده گفت: در سال گذشته با همت و تلاش کارشناسان، محققان، با کمک و مساعدت انجمنهای میراثفرهنگی، شوراها و دهیاران لامرد 22 اثر تاریخی شاخص شناسایی و برای ثبت در فهرست آثار ملی تشکیل پرونده آنها تشکیل و به معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی فارس ارسال شده است.
وی افزود: قلعه مهنشاهی، قلعه غیاث، کلات سرخو، قلعه مسجدو ، منار خشت، قلعه لیت، قلعه گبری شیرینو، قلعه شیربان، سنگنگارههای تنگ کوهی، حمام ده کهنه، تمب سیّد مهدی، تمب پیر میرحسنی، تل منده، تل قلعه ترمان، تل خردههای ابوحنّا، قلعه بلبلی، تل باشیخی، تپه جو انبویه، پل آب برتنگ اوماری، آسیابهای آبی ترمان، آبانبارهای مرکزی شهر لامرد و آب انبار زبکو خشت از جمله آثار شناسایی شده در این شهرستان است که پرونده این 22 اثر در حال پیگیری برای ثبت در فهرست ملی کشور است.
مسئول اداره میراثفرهنگی لامرد با اشاره به تخصیص اعتبار 400میلیون ریالی برای ثبت 22 اثر شناسایی شده و تعیین حریم 3 اثر دیگر اضافه کرد: از این 400میلیون ریال اعتبار 200میلیون ریال برای ثبت 22 اثر تاریخی شناسایی شده و 200میلیون ریال دیگر برای تعیین حریم 3 آثار مجموعه علیخانی اشکنان، تل علامرودشت و آسیاب آبی ترمان از 2 درصد اعتبارات نفت و گاز شهرستان لامرد هزینه شده است.
تقیزاده در پایان گفت: اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان لامرد در راستای حفظ و صیانت از آثار تاریخی شهرستان کارشناسایی و بهثبت رساندن آثار جدیدی در سال 96 نیز با هماهنگی معاونت میراثفرهنگی ادارهکل فارس در دستور کارخودقرار داده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *