راهبرد ویروس؛ تاکتیک آمریکا برای ایجاد تفرقه
جانشین فرمانده کل ارتش گفت: آمریکا نیروهای خود در سراسر جهان را بسیج و بر تن آنها لباسهای کردی، ترکمنی و بلوچ کرد و آنها را به منظور ایجاد تفرقه و دو دستگی به داخل مرزهای ایران فرستاد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، «امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان» جانشین فرمانده کل ارتش در مراسم افتتاحیه بیستویکمین دوره میدانی معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی در پادگان دژ، اظهار داشت: شناخت و معرفت جنگ دو مرتبه دارد: مرحله نخست آن وجهه ظاهری جنگ یعنی شناخت عملیاتها، تعداد شهدا، اسرا و مناطق آزاد شده و صدمات و خسارات و ... است. دوم مرتبه شناخت روح حاکم بر جنگ است. این نوع شناخت جنگ است که حماسه و انگیزه ایجاد میکند چون از جنس عاشورا است. شما به عنوان یک دانشجوی نظامی باید مسلط باشید که ارتش و پیشکسوتان شما چگونه در جنگ حاضر شدهاند و حماسه آفریدند. شما در این دوره باید تلاش کنید که باطن و روح جنگ را بهتر از ظاهر آن بیاموزید.
وی با بیان اینکه وقتی امام حسین(ع) از مکه به سمت کربلا حرکت کردند چند دسته ایشان را همراهی کردند، افزود: تعدادی از همان لحظه حرکت امام حسین(ع) از مکه با ایشان همراه شدند و تعدادی دیگر نیز وقتی متوجه چنین امری شدند از گوشه و کنار به امام حسین(ع) پیوستند. دسته دیگری هم که هزاران نفر از مردم کوفه بودند به امام نامه نوشتند که ما منتظر شما هستیم.
جانشین فرمانده کل ارتش ادامه داد: کاروان امام حسین(ع) هرچه به کربلا نزدیکتر میشد از همراهان امام(ع) کاسته شد و وقتی امام حسین(ع) در روز عاشورا کمک طلبیدند تعداد اندکی بودند که لبیک گفتند. در آن لحظه امام حسین(ع) جمله معروفشان را ذکر کردند مبنی بر اینکه انسانها بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبانشان است.
امیر پوردستان تصریح کرد: امام(ع) در شب آخر باز هم به یاران خود خطاب کردند که دشمنان با شما کاری ندارند و شما میتوانید برگردید؛ اما یاران امام نهتنها ایشان را تنها نگذاشتند، بلکه عشق و وفاداری را به اوج خود رساندند، که در میان تمام یاران امام حسین(ع) ولایتمدارتر از همه حضرت ابوالفضل العباس(ع)است.
وی تشریح کرد: در آن زمان که نبرد بالا گرفت و شمر امان نامههایی به حضرت ابوالفضل فرستاد؛ ابالفضل العباس(ع) شمر را طرد و ولایتمداری خود را به امام خود اثبات کرد. در آن زمان، سقایی را کسانی انجام می دادند که در جنگهای قبلی جانباز شده بودند. امام حسین(ع) به فرمانده کل قوای خود دستور داد که آب بیاورد و به میدان نرود و حضرت عباس(ع) در اوج ولایتمداری همان کاری را کرد که امام حسین(ع) خواست و حتی وقتی دشمن دستانش را قطع کردند گفت، «حتی اگر دستهایم را قطع کنید دست از ولایت برنمیدارم».
امیر پوردستان ادامه داد: دشمنی ما با آمریکا یک دشمنی دیرینه و عمیق است، این دشمنی با دور میز نشستن و چای خوردن حل نخواهد شد. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در زمان جنگ سرد جهان به صورت «هسته پیرامون» اداره میشد به صورتی که آمریکا و شوروی سابق دو ابر قدرت جهان به شمار میآمدند و هرکدام از این دو قدرت جهانی کشورهایی را تحت سلطه و حمایت خود داشتند. در آن زمان «ایران» یکی از کشورهای مهم و کاربردی برای آمریکا به حساب آمده و اختیار آن به صورت کامل در دست دولت آمریکا بود، چرا که ایران کشوری با مزیتهای فراوان برای آمریکا به حساب میآمد. انقلاب اسلامی ایران به همراه خود واژههای جدیدی همانند ولایت فقیه، مردم سالاری دینی، حکومت دینی و غیره را همراه خود آورده و آمریکا به دلیل همین موضوعات از جمهوری اسلامی ایران واهمه داشت.
احمدرضا پوردستان ادامه داد: آمریکا اقدامات وسیع و دامنهداری به منظور ریشه کن کردن انقلاب اسلامی انجام داد، برای مثال تحریمهای اقتصادی شدیدی علیه کشورمان اعمال کرد و ایران را تبدیل به کشوری منزوی و تنها کرده به گونهای که هیچ کدام از کشورهای جهان ارتباطی با کشور ما نداشتند. موج وسیع بمبگذاری و ترور را در کشور راه انداختند به طوری که در آن زمان هر فردی که عمامه به سر داشته و یا محاسن در صورت داشت را ترور میکردند و یا به نحوی او را از بین میبردند، شما دانشجویان عزیز باید بدانید در چنین شرایطی انقلاب اسلامی ایران محکم و استوار باقی ماند.
امیر سرتیپ پوردستان گفت: وقتی این اقدامات آنها به سرانجام نرسید، امریکا نیروهای خود در سراسر جهان بسیج کرده و بر تن آنها لباسهای کردی، ترکمنی و بلوچ کرد و آنها را به منظور ایجاد تفرقه و دو دستگی به داخل مرزهای ایران فرستاد. این تاکتیک آمریکا «راهبرد ویروس» نام دارد و شامل دو مرحله اصلی است: ابتدا یک ویروس (گروهک) را وارد کشور میکند و سپس سیستم دفاعی آن کشور را تضعیف کرده تا جایی که دیگر توانایی دفاع از خود را نداشته باشد، اما به لطف رهنمونهای ارزشمند امام خمینی(ره) و حمایت مردم آمریکا بازهم راهی از پیش نبرد.
پوردستان افزود: بعد از آن که آمریکا نیرنگهای متعددی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کرده و راهی از پیش نبرد 8 سال جنگ تحمیلی را آغاز کرد، نکته جالب آن است که کشورهای آمریکا و شوروی که قبل از آن با یکدیگر دشمن بودند، اما همزمان با آغاز جنگ در یک جبهه به همراه رژیم بعث عراق مقابل ایران قرار گرفتند، حتی بسیاری از کشورهای دیگر نیز با پرداخت پول و کمک به عراق رودروی ایران قرار گرفتند، این نشان دهنده ابعاد وسیع کینه و دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران است.
وی گفت: آمریکا پس از جنگ تحمیلی به مقابله با شکلگیری جهان اسلامی برخواست و درصدد آن بر آمد تا این جریان را از بین ببرد به خاطر همین بیش از 2000 اتاق فکر را در کشور خود تاسیس و تلاش کرد تا آینده جهان را به نفع خودش شکل دهد.
جانشین فرمانده کل ارتش ضمن هشدار به جوانان گفت: دشمن در جنگ نرم هدف آینده سازی داشته و قصد آن دارد تا آینده جهان را آن طور که خود میل دارد، بسازد. دشمن قصد دارد تا به جوانان ما القا کند که در آینده چه بپوشد و مدل موی خود را چگونه آرایش کند، پس باید بیش از پیش مراقب چنین فضاهایی بود.
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان گفت: فرزندان ایران اسلامی در ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی تمامی تهدیدها در داخل کشور، منطقه و خارج از آن را به دقت رصد کرده و متناسب با آن تهدیدها ظرفیتهای دفاعی مناسبی در نیروهای مسلح اتخاد میشود. مطمئن باشید شما دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در این ارگانها هیچ وقت غافلگیر نخواهید شد و اگر کشوری اجازه تجاوز به خاک ایران را بدهد با پاسخ کوبنده ما مواجه خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *