تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز میشود؟
زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی میشود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، همانطور در تصویر مشاهده میکنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانیتر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم میشود.
ناگفته نماند توصیه کارشناسان تغذیه این است که جهت جلوگیری از احتمال ویروسی بودن زرده آن را در حالت عسلی میل نکنید و بهتر است کامل سفت باشد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
نظرات بینندگان
عسلیش بهتره نه ؟
خیلی خیلی ممنون
من عسلی رو کمی هم آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه می کنم خیلی عالی میشه سفتم با کره خیلی خوب میشه
واقعاتخم مرغ اب پزخوبه خیلیم خوبه اولش شایدبدت بیادنخوری ولی بعدتا2ماه بخوری حافظتوقوی میکنه وخیلی خوبه دیگ احساس گرسنگی نمیکنی من الان هوس تخم مرغ اب پزولی عسلیشوکردم واقعاوگرنه همیشه سفت شدشومیخورم عسلیشم مقویه وخوبه عالیه درکل
توی آب سرد بذاریم تا جوش بیاد خودش یا توی آب جوش۱۶ دقیقه؟ من دوس دارم یکم از عسلی سفت تر باشه ولی سفت سفت هم نباشه
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *