تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟

14:58 - 06 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۲۸۰۹
تعداد نظرات: ۱۲ دیدگاه
زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی می‌شود.

برچسب ها: تخم مرغ

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
0
0
عسلیش بهتره نه ؟
مختار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
0
0
خیلی خیلی ممنون
شکوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
0
0
من عسلی رو کمی هم آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه می کنم خیلی عالی میشه سفتم با کره خیلی خوب میشه
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
0
0
واقعاتخم مرغ اب پزخوبه خیلیم خوبه اولش شایدبدت بیادنخوری ولی بعدتا2ماه بخوری حافظتوقوی میکنه وخیلی خوبه دیگ احساس گرسنگی نمیکنی من الان هوس تخم مرغ اب پزولی عسلیشوکردم واقعاوگرنه همیشه سفت شدشومیخورم عسلیشم مقویه وخوبه عالیه درکل
سایه
|
Sweden
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
0
0
توی آب سرد بذاریم تا جوش بیاد خودش یا توی آب جوش۱۶ دقیقه؟ من دوس دارم یکم از عسلی سفت تر باشه ولی سفت سفت هم نباشه
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *