تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟

14:58 - 06 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۲۸۰۹
تعداد نظرات: ۱۲ دیدگاه
زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی می‌شود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، همانطور در تصویر مشاهده می‌کنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانی‌تر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم می‌شود.

تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟

ناگفته نماند توصیه کارشناسان تغذیه این است که جهت جلوگیری از احتمال ویروسی بودن زرده آن را در حالت عسلی میل نکنید و بهتر است کامل سفت باشد.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

برچسب ها: تخم مرغ

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۴
0
0
عسلیش بهتره نه ؟
مختار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
0
0
خیلی خیلی ممنون
شکوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
0
0
من عسلی رو کمی هم آب لیموی تازه و فلفل سیاه اضافه می کنم خیلی عالی میشه سفتم با کره خیلی خوب میشه
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶
0
0
واقعاتخم مرغ اب پزخوبه خیلیم خوبه اولش شایدبدت بیادنخوری ولی بعدتا2ماه بخوری حافظتوقوی میکنه وخیلی خوبه دیگ احساس گرسنگی نمیکنی من الان هوس تخم مرغ اب پزولی عسلیشوکردم واقعاوگرنه همیشه سفت شدشومیخورم عسلیشم مقویه وخوبه عالیه درکل
سایه
|
Sweden
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۵
0
0
توی آب سرد بذاریم تا جوش بیاد خودش یا توی آب جوش۱۶ دقیقه؟ من دوس دارم یکم از عسلی سفت تر باشه ولی سفت سفت هم نباشه
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *