تابحال آبگوشت با مرغ و لپه خورده اید؟

22:41 - 05 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۲۵۳۶
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت با مرغ و لپه را به شما آموزش دهیم .
تابحال آبگوشت با مرغ و لپه خورده اید؟به گزارش گروه فضای مجازی، آبگوشت از غذاهای لذیذ ایرانی است ، اما امروزه بسیاری از بیماران و بویژه سالمندان مجاز به خوردن گوشت قرمز نیستند .
 
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت با مرغ و لپه را به شما آموزش دهیم .
 
مواد لازم:

مرغ متوسط : یک عدد

لپه :یک فنجان سرخالی

پیاز متوسط :یک عدد

مغز لیمو عمانی :یک قاشق سوپخوری

آب گوجه فرنگی: یک فنجان

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی: ۵ عدد

نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
 
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
 
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
 
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید .
 
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *