تابحال آبگوشت با مرغ و لپه خورده اید؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت با مرغ و لپه را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، آبگوشت از غذاهای لذیذ ایرانی است ، اما امروزه بسیاری از بیماران و بویژه سالمندان مجاز به خوردن گوشت قرمز نیستند .
مرغ متوسط : یک عدد
لپه :یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط :یک عدد
مغز لیمو عمانی :یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی: یک فنجان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی: ۵ عدد
نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه :
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت با مرغ و لپه را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
مرغ متوسط : یک عدد
لپه :یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط :یک عدد
مغز لیمو عمانی :یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی: یک فنجان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی: ۵ عدد
نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید .
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *