با غذاهای بلوچی آشنا شوید!

20:23 - 02 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۱۴۴۸
"کشک بادمجان» و «خورشت بامیه» بلوچ ها مثال زدنی است اما غذاهای محلی از جمله «تنورچه»، «تباهگ»، «دوغ پا» و نوعی شیرینی با نام چنگال از جمله غذاهایی است که تنها در بلوچستان ایران می توان آن را یافت.


آیه
|
-
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
0
0
لطفا تحقیق
رها
|
-
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
0
0
عالیه من میخوام اموزش ببینم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *