روش‌های پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

10:47 - 08 خرداد 1396
کد خبر: ۲۹۹۸۹۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است که به علت ارتباط انسان با دام آلوده منتقل می شود.بیماری هایی چون تب کریمه کنگو و تب مالت بدون هیچ علائمی در بدن دام، بعد از ذبح رویت شده و تنها احتمال ابتلای کارگران بخش بسته بندی گوشت‌های تازه ذبح شده و قصاب‌ها به این بیماری وجود دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *