اشتغال ماحصل عملکرد درست اقتصاد در تمام سطوح
نام گذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب تاکیدی بر مسئله مهم اشتغال در کشور است که این امر در نتیجه عملکرد درست اقتصاد در تمام سطوح حاصل می شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، موضوع اشتغال اصلیترین دغدغه مسئولین به شمار میرود که بنا بر اعتقاد کارشناسان اقتصادی این امر ماحصل عملکرد درست در اقتصاد است.
رهبر معظم انقلاب در راستای بهبود شرایط اقتصادی چندین سال را به نام اقتصاد مقاومتی نام گذاری کردند و در نهایت سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام گرفت.شعار سالی که باید سرلوحه امور قرار بگیرد.
بهرام فیاضی دبیر انجمن صنفی شرکتهای صنعت آب و فاضلاب در گفتوگو با ، در خصوص موضوع اشتغال گفت: موضوع اشتغال با بحث تولید ملی ارتباط تنگاتنگ دارد که حاصل تولید ملی بالا رفتن اشتغال است که در مجموع منافع ملی را تامین میکند.
وی افزود: در بحث اشتغال به واسطه مشکلات که در دولتهای گذشته میراثش به این دولت رسیده وضعیت آشفتهای دارد، به همین خاطر برای بهبود داخل نباید شعاری عمل کرد، بلکه همه ارگانها باید دست در دست برای بهبود فضا کسب و کار و ایجاد امنیت تلاش کنند.
در ادامه مسعود تابش رئیس هئیت مدیره انجمن علمی آب و فاضلاب ایران در گفتوگو با در خصوص اقدامات و عملکردهایی که در حوزه آب و فاضلاب در خصوص افزایش تولید و اشتغال باید اتفاق افتد، گفت: در حوزه آب و فاضلاب مشکل فنی در بخشهای مختلف شرکتهای آب و فاضلاب، پیمانکاران، مهندسین مشاور، سازندگان تامین تجهیزات احساس نمیشود بلکه در حال حاضر مهمترین مشکل تامین منابع مالی مورد نیاز است.
وی با اشاره به اینکه طرح های آب و فاضلاب به منابع مالی فراوانی نیاز دارد که بودجه دولت به تنهایی پاسخگو نیست، گفت: وزارت نیرو در رابطه آب و فاصلاب و برق مشکل مالی فراوانی دارد که به دلیل کسری بودجه در سطح دولت امکان تامین به موقع منابع مالی وزارت نیرو برای سایرین محیا نیست، به همین خاطر با وجود منابع انسانی و متخصص و تجهیزات، گردش مالی به موقع اتفاق نمیافتد و کارگاههای تولیدی و پیمانکاران نمیتوانند با حداکثر ظرفیت کار کنند.
تابش با توضیح این مطلب که تولید و اشتغال به صورت افزایش ظرفیت مطرح نیست بلکه مهمترین گره کار تامین منابع مالی مورد نیاز است، عنوان کرد: مجلس سعی کرده حداکثر توان کشور را در بودجههای سنواتی تخصیص دهد و به خصوص از منابع صندوق توسعه در این بخش سهمیهای را قرار داده است ولی با وجود نیازمندیها و بودجه محدود دولت و توزیع آن در بخشهای مختلف، نمیتوانیم با آن اقداماتی که ضرورتا باید به انجام برسد در یک بازه کوتاه و منطقی انجام دهیم.
رئیس هئیت مدیره انجمن علمی آب و فاضلاب ایران تصریح کرد: تحت این شرایط راهکاری نمیماند تا زمینههای سرمایهگذاری غیر دولتی، سرمایهگذاری خارجی و بخش خصوصی را در کشور تامین کنیم.
وی با تاکید بر تامین منابع مالی از طریق بخشهای غیر دولتی بیان کرد: شرایط کشور به گونهای است که برای سرمایه گذاران مشکلات و موانعی وجود دارد که تامین امنیت سرمایه سرمایهگذاران را تهدید میکند. به همین خاطر باید کل سیستم کشور به طوری چیده شود که سرمایهگذار بتواند گردش مالی با امنیت خاطر انجام دهد و برگشت سرمایه در زمان مناسب قابل انجام باشد.
تابش در پایان خاطر نشان کرد: ظرفیتهای بسیار زیادی در کشور وجود دارد که متاسفانه به دلیل کمبود منابع مالی با وقفههای زیاد و خارج از ضوابط استاندارد صورت میگیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *