آموزش پخت نان گردویی در ماکروویو
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان گردویی در ماکروویو را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان گردویی در ماکروویو را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: به اندازه دلخواه
طرز تهیه
شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتیمتر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: به اندازه دلخواه
طرز تهیه
شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتیمتر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.
بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف میکنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *