تولید قطعات زیستی برای پیوند های استخوانی در دانشگاه امیرکبیر
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تولید قطعات زیستی برای استفاده در پیوندهای استخوانی شده اند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،مجری طرح قطعات زیستی گفت: با این روش می توان به طور اختصاصی بافت آسیب دیده مورد تولید قطعات زیستی برای پیوند های استخوانی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیاز هر بیمار را طراحی و تولید کرد.
مهران صولتی با بیان این که در این روش با استفاده از تصاویر« سی تی اسکن» و« ام آر ای» بافت آسیب دیده و یا شکسته بیماران تصویربرداری و سپس با کمک چاپگر سه بعدی تولید می شود افزود: در تولید این قطعات از روش نمونه سازی سریع استفاده می شود.
وی گفت: در این روش برای پزشکان و بیماران امکانی فراهم می شود که قطعات مورد نیاز بیماران برای ترمیم بافت های آسیب دیده و یا شکسته با اندازه های دقیق طراحی و ساخته شود.
صولتی با بیان اینکه نمی توان از هر ماده ای برای پیوندهای استخوانی استفاده کرد افزود: در این روش مواد باید زیست سازگار باشد و همچنین باید موادی را به کار برد که دارای استحکام و تخلخل کافی باشد که بتواند با سلول های طبیعی بدن سازگار شود.
وی گفت: در این روش از مواد کامپوزیتی استفاده شده است تا در فعل و انفعالی که بافت پیوندی با بدن بیمار دارد، بدن بیمار این مواد را پس نزند.
صولتی بیان داشت: تلاش می کنیم تا این محصول در ماه های آینده و با پایان یافتن آزمایش های لازم، تجاری سازی و وارد بازار شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *