وظیفه این سالاد سیر نگه داشتن شماست!
این سالاد به تنهایی غذای کاملی است و شما را گرسنه نمی کند و نیازی نیست که همراه آن غذا خورده شود به تنهایی هم می شود بعنوان غذا استفاده کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، این سالاد به تنهایی غذای کاملی است و شما را گرسنه نمی کند و نیازی نیست که همراه آن غذا خورده شود به تنهایی هم می شود بعنوان غذا استفاده کرد.
براس اینکه به سرعت خنک شود، آنرا داخل یک ظرف پر از یخ ریخته یا زیر آب سرد بگیرید. نخود، پیله و ساقه های نخود را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و روی آن سس بریزید. داخل بشقاب های سرو غذا ریخته و روی آن پنیر ایرانی بپاشید. از خوردن آن لذت ببرید.
مواد مغذی در هر وعده (همراه با سس)
پروتئین :۱۷.۸ گرم ، کل چربی : ۱۰ گرم ، چربی اشباع : ۲ گرم ، کربوهیدرات : ۲۹ گرم، قندها : ۱۳.۶ گرم ، آهن :۴.۶ گرم ، انرژی : ۱۱۷۰ کیلوژول ، فیبر : ۱۲ گرم ، کالری : ۲۸۰ گرم
طرز تهیه سس:
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون سرد (یا روغن بذر کتان یا گردو)
فلفل سیاه مقداری
مواد بالا را آنقدر باهم مخلوط کنید که یک دست شود. برای بررسی مزه آن ، کمی از آن بچشید و با توجه به ذائقه خود مواد بیشتری اضافه کنید. این سس را روی سالاد ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.
توجه :
می توانید روی آن تخم کدو بریزید . در صورت تمایل می توانید جای آووکادو و فتا را باهم عوض کنید. سالاد را می توانید همراه با سالمون آب پز، دودی ، همبرگر سبزیجات یا برگرهای دیگر سرو کنید.
امروزه این سالاد یکی از سالادهایی است که من دوست دارم . شما می توانید این سالاد را بشکل نپخته بخورید و یا به مدت چند ثانیه تفت دهید و سپس میل کنید تا طعم و عطر آن چند برابر شود .
موردجالب دیگر درباره این سالاد این است که شمارا واقعا خوب سیر نگه می دارد ، آنقدر کامل است که می توانید جای ناهار خود قرار دهید. من سالاد خود را با پنیر فتای ایرانی تهیه می کنم و سپس با آب لیمو و فلفل سیاه و روغن زیتون سرد آنرا سرو می کنم. به خودی خودی غذای کاملی است ولی می توانید همراه با ماهی سالمون دودی از آن لذت ببرید.
نکات تغذیه ای مهم :
نخود فرنگی منبع خوبی از پروتئین گیاهی به شمار می رود که باعث انرژی بخشی و ترمیم سلولهای بدن، ساخت عضلات و سیستم ایمنی بدن و کاهش وزن شما می شود. هر زمانی که بدن در حال رشد، ترمیم یا جایگزینی بافتهای بدن باشد ، پروتئین نقش اساسی دارد. نخود فرنگی سرشار از فیبر است و برای کنترل وزن گزینه مناسبی است و باعث سیر نگه داشتن شده و قند خون را تثبیت می کند. قند موجود در میوه و ساقه نخود دارای تراکم زیادی است ، کالری اندک و آنتی اکسیدان فراوانی دارد و به کاهش اثرات تخریبی رادیکالهای آزاد در سلولها کمک می کند.رادیکالهای آزاد در طول متابولیسم طبیعی بدن یا عوامل خارجی مثل : آلودگی هوا، اشعه x ، رژیم غذایی نامناسب ، سیگار کشیدن و اشعه UV ، تشکیل می شوند و با افزایش این رادیکالها احتمال بروز بیماریها نیز زیاد می شود بنابراین بدن ما به آنتی اکسیدان بیشتری نیاز دارد.
مواد لازم :
۲ فنجان نخود فرنگی (۲۸۰ گرم) – یخ زده یا تازه
۲ مشت پیله نخودفرنگی (۲۰۰ گرم)
۱ مشت ساقه نخود فرنی سفید ، سبزیجات ریز یا بروکلی
۲۰ گرم فتای ایرانی – یا هر فتایی که دوست دارید
شما می توانید انتخاب کنید که سالاد خام میل کنید یا کمی پخته، اگر خام مصرف می کنید فقط کافیست مراحل اول را طی کنید. نخودها و ساقه ها را به مدت ۱۵ ثانیه تفت دهید یا تا زمانی که رنگ آن به سبز روشن تغییر کند.
موردجالب دیگر درباره این سالاد این است که شمارا واقعا خوب سیر نگه می دارد ، آنقدر کامل است که می توانید جای ناهار خود قرار دهید. من سالاد خود را با پنیر فتای ایرانی تهیه می کنم و سپس با آب لیمو و فلفل سیاه و روغن زیتون سرد آنرا سرو می کنم. به خودی خودی غذای کاملی است ولی می توانید همراه با ماهی سالمون دودی از آن لذت ببرید.
نکات تغذیه ای مهم :
نخود فرنگی منبع خوبی از پروتئین گیاهی به شمار می رود که باعث انرژی بخشی و ترمیم سلولهای بدن، ساخت عضلات و سیستم ایمنی بدن و کاهش وزن شما می شود. هر زمانی که بدن در حال رشد، ترمیم یا جایگزینی بافتهای بدن باشد ، پروتئین نقش اساسی دارد. نخود فرنگی سرشار از فیبر است و برای کنترل وزن گزینه مناسبی است و باعث سیر نگه داشتن شده و قند خون را تثبیت می کند. قند موجود در میوه و ساقه نخود دارای تراکم زیادی است ، کالری اندک و آنتی اکسیدان فراوانی دارد و به کاهش اثرات تخریبی رادیکالهای آزاد در سلولها کمک می کند.رادیکالهای آزاد در طول متابولیسم طبیعی بدن یا عوامل خارجی مثل : آلودگی هوا، اشعه x ، رژیم غذایی نامناسب ، سیگار کشیدن و اشعه UV ، تشکیل می شوند و با افزایش این رادیکالها احتمال بروز بیماریها نیز زیاد می شود بنابراین بدن ما به آنتی اکسیدان بیشتری نیاز دارد.
مواد لازم :
۲ فنجان نخود فرنگی (۲۸۰ گرم) – یخ زده یا تازه
۲ مشت پیله نخودفرنگی (۲۰۰ گرم)
۱ مشت ساقه نخود فرنی سفید ، سبزیجات ریز یا بروکلی
۲۰ گرم فتای ایرانی – یا هر فتایی که دوست دارید
شما می توانید انتخاب کنید که سالاد خام میل کنید یا کمی پخته، اگر خام مصرف می کنید فقط کافیست مراحل اول را طی کنید. نخودها و ساقه ها را به مدت ۱۵ ثانیه تفت دهید یا تا زمانی که رنگ آن به سبز روشن تغییر کند.
براس اینکه به سرعت خنک شود، آنرا داخل یک ظرف پر از یخ ریخته یا زیر آب سرد بگیرید. نخود، پیله و ساقه های نخود را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و روی آن سس بریزید. داخل بشقاب های سرو غذا ریخته و روی آن پنیر ایرانی بپاشید. از خوردن آن لذت ببرید.
مواد مغذی در هر وعده (همراه با سس)
پروتئین :۱۷.۸ گرم ، کل چربی : ۱۰ گرم ، چربی اشباع : ۲ گرم ، کربوهیدرات : ۲۹ گرم، قندها : ۱۳.۶ گرم ، آهن :۴.۶ گرم ، انرژی : ۱۱۷۰ کیلوژول ، فیبر : ۱۲ گرم ، کالری : ۲۸۰ گرم
طرز تهیه سس:
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون سرد (یا روغن بذر کتان یا گردو)
فلفل سیاه مقداری
مواد بالا را آنقدر باهم مخلوط کنید که یک دست شود. برای بررسی مزه آن ، کمی از آن بچشید و با توجه به ذائقه خود مواد بیشتری اضافه کنید. این سس را روی سالاد ریخته و از خوردن آن لذت ببرید.
توجه :
می توانید روی آن تخم کدو بریزید . در صورت تمایل می توانید جای آووکادو و فتا را باهم عوض کنید. سالاد را می توانید همراه با سالمون آب پز، دودی ، همبرگر سبزیجات یا برگرهای دیگر سرو کنید.
منبع: دکترسلام
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *