تا بحال یتیمچه خورده اید؟ +طرز تهیه
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یتیمچه را به شما آموزش دهیم .
یتیمچه یک نوع غذای قدیمی و سنتی است که بخصوص میان کهنسالان معروفیت خاصی دارد. دلیل نامگذاری آن هم این است که در پخت آن از گوشت استفاده نمیشود.
یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:
مواد لازم:
کدو: ۹ عدد کوچک
آب: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۷ حبه
نعنا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.
یتیمچه یک نوع غذای قدیمی و سنتی است که بخصوص میان کهنسالان معروفیت خاصی دارد. دلیل نامگذاری آن هم این است که در پخت آن از گوشت استفاده نمیشود.
یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:
مواد لازم:
کدو: ۹ عدد کوچک
آب: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۷ حبه
نعنا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *