طرز تهیه آش آبغوره
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش آبغوره را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش آبغوره را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان
برنج: 1 لیوان
تره و جعفری: 500 گرم
گوشت چرخکرده: 150 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آبغوره: 1 لیوان
نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1,4 ایوان
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.
تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.
در ظرفی گوشت چرخکرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.
مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان
برنج: 1 لیوان
تره و جعفری: 500 گرم
گوشت چرخکرده: 150 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آبغوره: 1 لیوان
نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1,4 ایوان
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.
تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.
در ظرفی گوشت چرخکرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز در مقداری روغن تفت داده، همراه با پیازداغ و نعناداغ، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. بگذارید تمام مواد با هم بجوشد و آش جا بیفتد. در انتها آبغوره را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین و سرو کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *