چطور ترش تره گیلانی درست کنیم؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترش تره گیلان را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترش تره گیلان را به شما آموزش دهیم .
استان گیلان از جمله استانهایی است که غذاهای محلی زیادی دارد که مورد توجه دیگر هموطنانمان هم هست .
مواد لازم :
عدس 150 گرم سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو
اسفناج نیم کیلو
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
سیر ( سرخ شده ) 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن 1 پیمانه
آب نارنج نصف پیمانه
طرز تهیه :
عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.
سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و می گذاریم بجوشد .
استان گیلان از جمله استانهایی است که غذاهای محلی زیادی دارد که مورد توجه دیگر هموطنانمان هم هست .
مواد لازم :
عدس 150 گرم سبزی مخلوط ( شوید ، نعنا ، جعفری ) نیم کیلو
اسفناج نیم کیلو
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
سیر ( سرخ شده ) 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن 1 پیمانه
آب نارنج نصف پیمانه
طرز تهیه :
عدس را می پزیم و با پیاز سرخ می کنیم و می ریزیم داخل آب تا بجوشد و سبزی مخلوط را سرخ می کنیم و داخل آب که در حال جوشیدن است می ریزیم.
سپس سیر را داخل مواد می ریزیم ، کمی که جوشید اسفناج را خام داخل مواد ریخته و می گذاریم بجوشد .
آرد برنج را با کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و به هم می زنیم تا جوش بیاید و آخر از همه آب نارنج ، نمک و فلفل را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا جا بیفتد و خوب بپزد . بعد از پخته شدن مواد تخم مرغ را اضافه می کنیم .
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *