تابحال راتاتوی خورده اید؟! +طرزتهیه
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه راتاتوی را به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه راتاتوی را به شما آموزش دهیم .
«راتاتوی» خوراکی ساده از نوع گیاهی است که خیلی زود هم میتوان آن را آماده کرد و در سفره گذاشت.
مواد لازم:
پیاز درشت ............................................ 2 تا 3 عدد
بادنجان متوسط ...................................... 5 تا 6 عدد
کدوی متوسط ........................................ 3 تا 4 عدد
گوجهفرنگی درشت ................................. 5 تا 6 عدد
فلفل سبز دلمهای .................................. 2 تا 3 عدد
(به جای فلفل دلمهای، از فلفل سبز کوچکی که تند نباشد نیز در حدود 150 گرم میتوان استفاده کرد)
سیر .................................................... 2 تا 3 پره
سبزی معطر (نعناع، ترخان، جعفری) ...... 1 دسته کوچک
روغن زیتون ................. 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک ............................................... به مقدار کم
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را میکوبیم و داخل پیاز میریزیم و بههم میزنیم، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد میکنیم و با پیاز و سیر تفت میدهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقههای نازک میبریم و به پیاز اضافه میکنیم.و گوجه فرنگی را نیز خُرد میکنیم و داخل ظرف میریزیم.و کمی نمک به محتویات ظرف میزنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار میدهیم. حرارت را ملایم میکنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بعد دسته سبزی را بر میداریم و راتاتوی را در ظرف میکشیم.
«راتاتوی» خوراکی ساده از نوع گیاهی است که خیلی زود هم میتوان آن را آماده کرد و در سفره گذاشت.
مواد لازم:
پیاز درشت ............................................ 2 تا 3 عدد
بادنجان متوسط ...................................... 5 تا 6 عدد
کدوی متوسط ........................................ 3 تا 4 عدد
گوجهفرنگی درشت ................................. 5 تا 6 عدد
فلفل سبز دلمهای .................................. 2 تا 3 عدد
(به جای فلفل دلمهای، از فلفل سبز کوچکی که تند نباشد نیز در حدود 150 گرم میتوان استفاده کرد)
سیر .................................................... 2 تا 3 پره
سبزی معطر (نعناع، ترخان، جعفری) ...... 1 دسته کوچک
روغن زیتون ................. 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک ............................................... به مقدار کم
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را میکوبیم و داخل پیاز میریزیم و بههم میزنیم، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد میکنیم و با پیاز و سیر تفت میدهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقههای نازک میبریم و به پیاز اضافه میکنیم.و گوجه فرنگی را نیز خُرد میکنیم و داخل ظرف میریزیم.و کمی نمک به محتویات ظرف میزنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار میدهیم. حرارت را ملایم میکنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بعد دسته سبزی را بر میداریم و راتاتوی را در ظرف میکشیم.
بهتر است روی گوجهفرنگیها آبجوش بریزیم و پوست آن را بگیریم و بعد مصرف کنیم. باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *