همبرگر خانگی +طرز تهیه

22:24 - 19 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۶۷۹۰
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم .
همبرگر خانگی +طرز تهیهبه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم .

همبرگر ساندویچی است که از گوشت چرخ‌کرده در میان یک نان گردِ تهیه می‌شود. اگر گوشت گاو کباب‌شده یا سرخ‌کرده را با نان گرد و مخصوص همبرگر، کاهو، سس، پیاز و مخلفات دیگر همراه کنید، خودتان هم می‌توانید حتی در خانه همبرگر بسازید که از غذاهای بیرونی یا همان فست‌فودها سالمتر و مطمئن‌تر است.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده کم چرب گاوی: 400 گرم

سویا: یک فنجان سر پر

پیاز رنده شده بدون آب: یک عدد بزرگ

تخم مرغ: یک عدد

آرد سوخاری: دو قاشق غذا خوری

فلفل دلمه رنده شده: یک عدد

نمک و ادویه: بر اساس ذائقه

شیر: یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا از دو ساعت قبل سویا را در شیر خیس می کنیم. سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دادن، شیر آن را خارج می‌کنیم. مخلوط گوشت، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سویا، نمک و ادویه و فلفل دلمه را در ظرفی ریخته و خوب به هم میزنیم تا مواد کاملا به هم بچسبد. یک قالب (مثل پشت بشقاب چینی) به قطر 15 سانتی متر انتخاب میکنیم. یک کیسه فریزر را از دو طرف بسته‌اش میبریم و بر روی قالب قرار میدهیم. مقداری گوشت بر روی کیسه فریزر میریزیم وبه اندازه قالب پهن میکنیم. طرف دیگر کیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم و همبرگر را داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجمد شود. این کار را برای تمامی همبرگرها تکرار میکنیم.

- توجه شود که انجماد برای گوشت گاوی لازم است.

- تهیه و انتخاب قالب مناسب به همبرگر ما شکل واقعیتر میدهد.

- یک دست بودن همبرگر در هنگام پختن از وارفتگی آن جلوگیری میکند.

این همبر گر را می توان هم آبپز کرد و هم سرخ یا کباب نمود که بسیار لذیذ خواهد شد.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *