با یک پیراشکی گوشت خوشمزه چطورید؟ +طرزتهیه
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیراشکی گوشت را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیراشکی گوشت را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم برای خمیر :
شیر / 250 میلی لیتر
مایه خمیر /یک قاشق غذاخوری
ماست /یک قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع / 4 قاشق غذاخوری
شکر /یک قاشق غذاخوری
نمک /یک قاشق چایخوری
تخم مرغ /یک عدد
آرد /به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را گرم می کنیم وسپس خمیر مایه و شکر را به آن اضافه و با یک قاشق چوبی به هم می زنیم.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ را میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاید . سپس تخم مرغ و ماست و نمک و کره آب شده را به شیر اضافه می کنیم و به هم می زنیم .بعد بتدریج آرد را اضافه می کنیم تا خمیری لطیف شود . اگر خمیر ما کمیچسبندگی داشت ، چسبندگی را با ورز دادن می گیریم و به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر بشود .
خمیر استراحت کرده را کمی ورز میدهیم تا هوای آن خارج شود بعد به دلخواه مقداری از خمیر برمی داریم و آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به باز و به دایره های کوچکی به اندازه یک نعلبکی تقسیم می کنیم و لای آن را با موادی که آماده کرده ایم ، پر کرده و در روغن سرخ می کنیم .
مواد لازم برای لای پیراشکی :
پیاز سرخ شده / یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده /330 گرم
قارچ خرد شده /یک پیمانه
فلفل سبز دلمه ای رنگی و سبز / یک پیمانه
نمک و ادویه/ به میزان لازم
روغن مایع / به اندازه کافی
این مواد را مانند مواد ماکارونی آماده و لای خمیرهای پیراشکی می گذاریم و سرخ می کنیم .
این غذا براحتی درست می شود و موادش در دسترس است .
البته برای پخت این غذای خوشمزه از خمیر های آماده هم می توانید استفاده کنید .
مواد لازم برای خمیر :
شیر / 250 میلی لیتر
مایه خمیر /یک قاشق غذاخوری
ماست /یک قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع / 4 قاشق غذاخوری
شکر /یک قاشق غذاخوری
نمک /یک قاشق چایخوری
تخم مرغ /یک عدد
آرد /به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را گرم می کنیم وسپس خمیر مایه و شکر را به آن اضافه و با یک قاشق چوبی به هم می زنیم.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ را میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاید . سپس تخم مرغ و ماست و نمک و کره آب شده را به شیر اضافه می کنیم و به هم می زنیم .بعد بتدریج آرد را اضافه می کنیم تا خمیری لطیف شود . اگر خمیر ما کمیچسبندگی داشت ، چسبندگی را با ورز دادن می گیریم و به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر بشود .
خمیر استراحت کرده را کمی ورز میدهیم تا هوای آن خارج شود بعد به دلخواه مقداری از خمیر برمی داریم و آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به باز و به دایره های کوچکی به اندازه یک نعلبکی تقسیم می کنیم و لای آن را با موادی که آماده کرده ایم ، پر کرده و در روغن سرخ می کنیم .
مواد لازم برای لای پیراشکی :
پیاز سرخ شده / یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده /330 گرم
قارچ خرد شده /یک پیمانه
فلفل سبز دلمه ای رنگی و سبز / یک پیمانه
نمک و ادویه/ به میزان لازم
روغن مایع / به اندازه کافی
این مواد را مانند مواد ماکارونی آماده و لای خمیرهای پیراشکی می گذاریم و سرخ می کنیم .
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *