چای؛ یک دهانشویه طبیعی و قدرتمند
چای ملایم کمرنگ از جمله دهانشویههای طبیعی و غیرمخرب برای حفظ سلامت دهان و دندان است.
به گزارش گروه فضای مجازی، کارشناسان برای به دست آوردن سلامت دهان و دندان به افراد توصیه میکنند پس از خوردن غذا و مسواک زدن، دهان خود را با چای نیمه گرم کمرنگ قرقره کنند.
گفتنی است، نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه Hasanamba در کشور هندوستان نشان داده است که شستشوی دهان با چای به مدت 30 ثانیه، دو بار در روز میتواند سبب از بین رفتن پلاکهای دندانی و کاهش التهاب و عفونت لثه شود.
کارشناسان علت این موضوع را وجود نوعی ماده شیمیایی در انواع چای شامل چای سیاه، چای سبز و یا چای سفید میدانند که دارای خواص ضدباکتری است.
کارشناسان بر این اساس هشدار میدهند جز در موارد ضروری و به مدت محدود و تحت نظر دندانپزشک، افراد از دهانشویههای صنعتی با ترکیبات گوناگون استفاده نکنند؛ زیرا علاوه بر نابودی تدریجی تمامی باکتریهای مفید محیط دهان و دندان، رنگ طبیعی دندانها تغییر خواهد کرد.
پزشکان، آب نمک و نیز چای ملایم کمرنگ را از جمله دهانشویههای طبیعی و غیرمخرب برای حفظ سلامت دهان و دندان معرفی کردهاند که علاوه بر سازگاری با محیط دهان و دندان باعث نابودی باکتریهای مفید نیز نمیشود.
در مهمانیها و اماکنی که امکان مسواک زدن وجود ندارد، شستوشو و قرقره دهان با چای، به ویژه پس از مصرف شیرینی، شکلات، آبنبات و سایر شیرینیهای سنتی که به ویژه حالت چسبندگی دارند، به عنوان یک راه حل پیشگیرانه از آسیبدیدگی دندانها و التهاب لثه توصیه اکید میشود.
گفتنی است، نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه Hasanamba در کشور هندوستان نشان داده است که شستشوی دهان با چای به مدت 30 ثانیه، دو بار در روز میتواند سبب از بین رفتن پلاکهای دندانی و کاهش التهاب و عفونت لثه شود.
کارشناسان علت این موضوع را وجود نوعی ماده شیمیایی در انواع چای شامل چای سیاه، چای سبز و یا چای سفید میدانند که دارای خواص ضدباکتری است.
کارشناسان بر این اساس هشدار میدهند جز در موارد ضروری و به مدت محدود و تحت نظر دندانپزشک، افراد از دهانشویههای صنعتی با ترکیبات گوناگون استفاده نکنند؛ زیرا علاوه بر نابودی تدریجی تمامی باکتریهای مفید محیط دهان و دندان، رنگ طبیعی دندانها تغییر خواهد کرد.
پزشکان، آب نمک و نیز چای ملایم کمرنگ را از جمله دهانشویههای طبیعی و غیرمخرب برای حفظ سلامت دهان و دندان معرفی کردهاند که علاوه بر سازگاری با محیط دهان و دندان باعث نابودی باکتریهای مفید نیز نمیشود.
در مهمانیها و اماکنی که امکان مسواک زدن وجود ندارد، شستوشو و قرقره دهان با چای، به ویژه پس از مصرف شیرینی، شکلات، آبنبات و سایر شیرینیهای سنتی که به ویژه حالت چسبندگی دارند، به عنوان یک راه حل پیشگیرانه از آسیبدیدگی دندانها و التهاب لثه توصیه اکید میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *