اگر شرایط مهیا شود، قالیباف میآید
ناصر ایمانی گفت: در دو دوره گذشته که شهردار کنونی تهران در انتخابات شرکت کرده بود، آن حضور، نظر شخصیاش بود ولی در این دوره، تمایل اولیه وی بر این است که در انتخابات شرکت نکند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مشرق؛ ناصر ایمانی، تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه اگر شرایط مهیا شود، قالیباف در انتخابات شرکت خواهد کرد گفت: به زعم بنده در مجموع آقای قالیباف قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد اما ممکن است زمانی شرایط به گونه ای پیش رود که ورود به انتخابات برای وی به یک الزام تبدیل می شود. اگر قالیباف ببیند که شرایط واقعا به گونه ای است که ائتلاف بر شخص ایشان متمرکز شده، در این صورت ممکن است نظر تغییر کند و در انتخابات شرکت کند.
وی افزود: اما در شرایط عادی و با برداشت بنده آقای قالیباف تمایلی برای حضور در انتخابات ندارد. در دو دوره گذشته که شهردار کنونی تهران در انتخابات شرکت کرده بود، آن حضور، نظر شخصی اش بود ولی در این دوره، تمایل اولیه وی بر این است که در انتخابات شرکت نکند. درصورتی که شرایط ویژه و خاص شود و نوعی الزام از سوی مجموعه اصولگرایان احساس شود، احتمال حضور قالیباف بسیار زیاد است.
این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه با بیان اینکه این شرایط می بایست به طریقی رقم بخورد که خروجی جریان اصولگرایی، تنها قالیباف باشد، عنوان کرد: در این اوضاع و احوال است که شهردار تهران می تواند تصمیم روشنی برای انتخابات اتخاذ کند و در انتخابات به عنوان تنها رقیب جریان مقابل تمام قد حاضر شود.
ایمانی با اشاره به اینکه کارنامه اجرایی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یک شاخصه مهم برای انتخابات است، گفت: مشکلی که در چند دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری وجود داشته، به ویژه از سال ۷۶ و بعد از دوره ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، همین نبود کارنامه اجرایی بوده است. متاسفانه نامزدهایی که برگزیده شدند یا اصلا کارنامه اجرایی نداشتند یا کارنامه اجرایی بسیاری ضعیفی داشتند که در حد و قواره اداره کشور نبوده است.
وی در ادامه افزود: در دوره ای که رئیس دولت اصلاحات برگزیده شد، وی کارنامه اجرایی نداشت و مدتی وزیر ارشاد و رئیس کتابخانه ملی بود که کار اجرایی چندانی حساب نمی شود. نفر دوم یعنی آقای احمدی نژاد، مدت کوتاهی استاندار استان تازه تاسیس اردبیل و سه سال هم شهردار تهران بود که براین اساس هم نمی شد قضاوت درستی درباره عملکرد اجرایی اش داشت. آقای روحانی که اصلا کارنامه اجرایی نداشت و تماما کارهای ستادی در پرونده داشت. در بیست سال گذشته، روسای جمهوری که داشتیم، سابقه اجرایی مکفی در حد اداره کشور ایران در چنته نداشتند.
این کارشناس مسائل داخلی با تاکید بر اینکه قالیباف سابقه ۱۲ ساله در شهرداری تهران دارد، گفت: با توجه به کارنامه اجرایی قالیباف در شهر تهران، قطعا غیرمنصفانه ترین قضاوت ها درباره عملکرد شهردار کنونی تهران نمره منفی نخواهد گرفت. لذا این یک امتیاز مهمی است که کسی رئیس جمهور کشور شود که سابقه اجرایی مفید و با عملکرد مثبت داشته باشد تا بتواند سکان اجرایی ایران را در دست گیرد. عمده سابقه آقای قالیباف کار اجرایی و هماهنگی میان مدیران اجرایی بوده و بنابراین ایشان از این جهت می تواند در اداره کشور موفق باشد.
ایمانی خاطرنشان کرد: به نظر بنده اگر به مردم توصیه کنیم روی سوابق اجرایی کاندیداها تامل بیشتری داشته باشند، توصیه بیجایی نیست. به هر حال نامزد ریاست جمهوری باید پتانسیل کار عمرانی، اقتصادی و اجرایی را داشته باشد و توجه مردم باید به این سو نیز جلب شود که نامزد ریاست جمهوری، یک فرد اجرایی توانمند نیز باشد.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: در نهایت در کنار سایر گرینههای مطرح، یکی از گزینه هایی که شایستگی نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را دارد آقای قالیباف است. با توجه به تجربیات اجرایی و سلامتی که دارند، ایشان می توانند انتخاب مناسبی باشند.
/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *