همه خواص چای
چای گیاهی با فواید بسیار زیاد که در بین خانواده های ایرانی جایگاه خاصی دارد و مصرف آن نسبت به دیگر سبزیجات خیلی بیشتر است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، چای گیاهی با فواید بسیار زیاد که در بین خانواده های ایرانی جایگاه خاصی دارد و مصرف آن نسبت به دیگر سبزیجات خیلی بیشتر است.
خوردن زياد چاي كمبود آهن را در بدن ايجاد مي كند چون نمي گذارد آهن از مواد خوراكي جذب بدن گردد و موجب كم خوني مي شود.
طبع چای گرم و تر است و کشت آن در شمال کشور به صورت وسیع انجام میشود . سعی کنید همیشه چای را تازه و کمرنگ بخورید.
– خانمهاي باردار در دوران بارداري سعي كنند از چاي تازه دم و كم رنگ استفاده كنند.
– براي دفع بوي بد دهان چاي خشك را با پودر دارچين به مقدار مساوي مخلوط كرده بساييد كمي از آن را در دهان بريزيد بگذاريد با آب دهان شما مخلوط شود سپس مزمزه كنيد و آب دهان را بيرون بريزيد.
– كساني كه بيماری نقرس دارند چاي پررنگ يا غليظ اصلاً نخورند چاي كمرنگ و تازه دم بخورند.
– كمپرس دمكرده چاي باعث بسته شدن منافذ پوست ميگردد.
– چاي برطرف كننده خستگي و آرامبخش ميباشد.
– چاي قدرت فكري را تقويت ميكند.
– چاي باعث تحريك و تقويت جسمي ميشود كه موجب نشاط و افزايش نيروي كار است.
– چاي به خاطر داشتن كافئين ضربان قلب را زياد ميكند.
– وجود تانن در چاي باعث قابض شدن آن ميشود.
– فلوئور موجود در چاي براي تحكيم استخوانها و دندانها مفيد است.
– كساني كه عادت به خوردن چاي دارند درصورت نياشاميدن چاي دچار سردرد، خستگي و خوابآلودگي ميشوند.
– افراط در نوشيدن چاي باعث يبوست مزمن، لاغري و بيخوابي ميشود.
– هيچگاه چاي جوشيده را نخوريد چون زيانبخش است زيرا در اثر جوشيدن كافئين و تانن آن زياد ميشود.
– دمكرده چاي پررنگ براي اسهال مفيد است.
– كساني كه مبتلا به اختلال اعصاب، تپش قلب، نقرس و سنگ كليه هستند سعي كنند كمتر چاي بخورند.
– نوشيدن چاي التهاب روده را كاهش ميدهد.
– كساني كه سكته مغزي كردهاند روزي ۵ ليوان چاي كم رنگ تازه دم را بخورند.
– نوشيدن چاي باعث ميشود كه سموم از عضلات بدن آسان خارج شوند.
– با محلول چاي ميتوان چشم را شستشو داد.
– در هنگام گرسنه بودن چاي باعث ميشود كه نسبت به گرسنگي احساس كمتري داشته باشيم.
– شستشوي مو با دمكرده چاي باعث تقويت مو ميشود.
– زيادهروي در نوشيدن چاي باعث تپش قلب، احساس حرارت ناگهاني در سر و صورت، اضطراب و فشردگي قلب، بيميلي و بيحوصلگي و نوراستني به وجود آورد.
– نوشيدن چاي داغ باعث ابتلا به سرطان ميشود.
– كساني كه زخم معده دارند چاي را با احتياط بنوشند. چاي كم بخوريد، بگذاريد سرد شود (كم رنگ و تازه دم) ميل كنيد.
– افرادي كه كمخون هستند خيلي كم چاي بخورند.
– كساني كه دچار آنفاركتوس (سكته قلبي) شدهاند دمكرده تازه چاي برايشان مفيد است.
– براي درمان تورم چشمها مقداري چاي را در يك پارچه تميز (باند يا گاز) پخته با آب سرد خيس كنيد سپس ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد آنگاه به مدت ۲۰ دقيقه روي چشمان خود بگذاريد.
– نوشيدن چاي باعث زودهضم شدن غذا ميشود.
– براي درمان بواسير ضماد پخته چاي را بگذاريد و اين كار را اين قدر ادامه دهيد تا خشك گردد.
– افراط در خوردن چاي باعث از بين رفتن ميكروبهاي مفيد معده ميشود در نتيجه اعمال روده را مختل ميسازد.
– كسي كه زياد چاي بخورد زود عصباني ميشود و پير ميگردد.
– يكي از خاصيتهاي مهم ديگر چاي اين است كه تمام افراد خانواده را دور هم جمع ميكند.
– چاي براي نوزادان ضرر دارد.
– نوشيدن چاي باعث صاف شدن صدا ميشود.
– كساني كه يرقان دارند از دمكرده چاي تازه استفاده كنند.
– چاي دندانها را لكهدار و سياه ميكند.
– خانمهاي باردار در دوران بارداري سعي كنند از چاي تازه دم و كم رنگ استفاده كنند.
– براي دفع بوي بد دهان چاي خشك را با پودر دارچين به مقدار مساوي مخلوط كرده بساييد كمي از آن را در دهان بريزيد بگذاريد با آب دهان شما مخلوط شود سپس مزمزه كنيد و آب دهان را بيرون بريزيد.
– كساني كه بيماری نقرس دارند چاي پررنگ يا غليظ اصلاً نخورند چاي كمرنگ و تازه دم بخورند.
– كمپرس دمكرده چاي باعث بسته شدن منافذ پوست ميگردد.
– چاي برطرف كننده خستگي و آرامبخش ميباشد.
– چاي قدرت فكري را تقويت ميكند.
– چاي باعث تحريك و تقويت جسمي ميشود كه موجب نشاط و افزايش نيروي كار است.
– چاي به خاطر داشتن كافئين ضربان قلب را زياد ميكند.
– وجود تانن در چاي باعث قابض شدن آن ميشود.
– فلوئور موجود در چاي براي تحكيم استخوانها و دندانها مفيد است.
– كساني كه عادت به خوردن چاي دارند درصورت نياشاميدن چاي دچار سردرد، خستگي و خوابآلودگي ميشوند.
– افراط در نوشيدن چاي باعث يبوست مزمن، لاغري و بيخوابي ميشود.
– هيچگاه چاي جوشيده را نخوريد چون زيانبخش است زيرا در اثر جوشيدن كافئين و تانن آن زياد ميشود.
– دمكرده چاي پررنگ براي اسهال مفيد است.
– كساني كه مبتلا به اختلال اعصاب، تپش قلب، نقرس و سنگ كليه هستند سعي كنند كمتر چاي بخورند.
– نوشيدن چاي التهاب روده را كاهش ميدهد.
– كساني كه سكته مغزي كردهاند روزي ۵ ليوان چاي كم رنگ تازه دم را بخورند.
– نوشيدن چاي باعث ميشود كه سموم از عضلات بدن آسان خارج شوند.
– با محلول چاي ميتوان چشم را شستشو داد.
– در هنگام گرسنه بودن چاي باعث ميشود كه نسبت به گرسنگي احساس كمتري داشته باشيم.
– شستشوي مو با دمكرده چاي باعث تقويت مو ميشود.
– زيادهروي در نوشيدن چاي باعث تپش قلب، احساس حرارت ناگهاني در سر و صورت، اضطراب و فشردگي قلب، بيميلي و بيحوصلگي و نوراستني به وجود آورد.
– نوشيدن چاي داغ باعث ابتلا به سرطان ميشود.
– كساني كه زخم معده دارند چاي را با احتياط بنوشند. چاي كم بخوريد، بگذاريد سرد شود (كم رنگ و تازه دم) ميل كنيد.
– افرادي كه كمخون هستند خيلي كم چاي بخورند.
– كساني كه دچار آنفاركتوس (سكته قلبي) شدهاند دمكرده تازه چاي برايشان مفيد است.
– براي درمان تورم چشمها مقداري چاي را در يك پارچه تميز (باند يا گاز) پخته با آب سرد خيس كنيد سپس ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد آنگاه به مدت ۲۰ دقيقه روي چشمان خود بگذاريد.
– نوشيدن چاي باعث زودهضم شدن غذا ميشود.
– براي درمان بواسير ضماد پخته چاي را بگذاريد و اين كار را اين قدر ادامه دهيد تا خشك گردد.
– افراط در خوردن چاي باعث از بين رفتن ميكروبهاي مفيد معده ميشود در نتيجه اعمال روده را مختل ميسازد.
– كسي كه زياد چاي بخورد زود عصباني ميشود و پير ميگردد.
– يكي از خاصيتهاي مهم ديگر چاي اين است كه تمام افراد خانواده را دور هم جمع ميكند.
– چاي براي نوزادان ضرر دارد.
– نوشيدن چاي باعث صاف شدن صدا ميشود.
– كساني كه يرقان دارند از دمكرده چاي تازه استفاده كنند.
– چاي دندانها را لكهدار و سياه ميكند.
خوردن زياد چاي كمبود آهن را در بدن ايجاد مي كند چون نمي گذارد آهن از مواد خوراكي جذب بدن گردد و موجب كم خوني مي شود.
منبع: دکترسلام
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *