تابحال آبگوشت کشک خورده اید؟ +طرز تهیه
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت کشک را که مخصوصی استان مرکزی است به شما آموزش دهیم .
به گزارش گروه فضای مجازی، آبگوشت غذای لذیذی برای ما ایرانی هاست . اما همیشه هم خوردن آبگوشت ساده برایمان تکراری می شود . بنابراین می توان این غذای خوش طعم و مغذی ایرانی را با طعم های مختلف نوش جان کرد .
مواد لازم :
گوشت گوسفتد آبگوشتی : نیم کیلو/ نخود و لوبیا : یک پیمانه / پیاز بزرگ: یک عدد /سیب زمینی کوچک : سه عدد / نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان گافی / آب ک به مقدار لازم / کشک ساییده شده : یک پیمانه/ گل زرد برای تزیین : کمی / نعنا داغ : به میزان لازم
طرزتهیه :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت کشک را که مخصوصی استان مرکزی است به شما آموزش دهیم .
مواد لازم :
گوشت گوسفتد آبگوشتی : نیم کیلو/ نخود و لوبیا : یک پیمانه / پیاز بزرگ: یک عدد /سیب زمینی کوچک : سه عدد / نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان گافی / آب ک به مقدار لازم / کشک ساییده شده : یک پیمانه/ گل زرد برای تزیین : کمی / نعنا داغ : به میزان لازم
طرزتهیه :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *