ایجاد مهارت های شغلی ویژه افراد جامانده از تحصیل/راه اندازی مراکز یادگیری محلی برای بزرگسالان بی سواد
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی از حمایت های این سازمان برای ایجاد مهارت های شغلی در بین سواد آموزان خبرداد.
خبرگزاری میزان -
علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه اظهار داشت:مراکز یادگیری محلی،واحد های آموزشی هستند که وبژه بزرگسالان کم سواد و بی سواد دایر شده است.
وی افزود:این مراکز با استفاده از امکانات محلی برای بهتر زیستن و با مشارکت افراد تحصیل کرده و سواد آموزان فعالیت می کند.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت:از مزیت های مراکز یادگیری محلی این است که علاوه بر دوره های آموزشی سواد آموزی که منجر به دریافت مدرک تحصیلی می شود معادل 200 ساعت مهارت آموزشی نیز ارائه خواهد شد.همچنین مهارت های زندگی و حقوق شهروندی از جنس مهارت های اجتماعی از اهداف ما محسوب می شود.
باقرزاده ادامه داد:برای ارائه آموزش های مناسب تا کنون 40 عنوان مهارتی انتخاب شده است و تلاش اصلی ما استفاده از مشارکت های داوطلبانه و مدرسین است.
وی ادامه داد:درحال حاضر در برخی مراکز مهارت های شغلی ارائه می شود تا اقتصاد خانواده بر اساس آن گرایش پیدا کند.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی بیان داشت:طبق برنامه ریزی های انجام شده اگر افراد بعد از یادگیری شغل مورد نظر انگیزه ای برای ایجاد شغل تولیدی داشته باشند، نهضت سواد آموزی با ارائه تسهیلات وام و همچنین تسهیلاتی دیگر برای ارزه محصولات آن ها را حمایت می کند تا شغل تولیدی را راه اندازی کنند.
باقرزاده در پایان خاطر نشان کرد:در حال حاضر در استان کرمانشاه این تسهیلات از طریق بانک عامل به افرادی که اعلام نیاز می کنند ارائه می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *