ساخت بستنی با پسماندهای غذا
در آمریکا مقدار غذای زیادی دور ریخته میشود اما یک کارخانه بستنی در صدد است تا با این پسماندهای غذا بستنی درست کند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، آمارها در آمریکا نشان میدهد که شهروندان آمریکایی حدود 30 الی 40 درصد از غذاهای خود را که قابل خوردن هستند، بیرون میریزند اما شرکت Salt & Straw که در تولید بستنی مهارت دارد، اعلام کرده است میتواند با استفاده از این پسماندهای غذا بستنی تولید کند.
این شرکت بستنی سازی که در پورتلند و لس آنجلس کارخانه دارد و به زودی قرار است شعبههای کارخانه خود را در سان فرانسیسکو و سیاتل افتتاح کند، با دو شرکت فعال در حوزه محیط زیست در این کشور هماهنگ شده است تا غذاهای پسماند و قابل خوردن را جمعآوری کنند و با استفاده از آنها بستنی با طعمهای جدید تولید و شهروندان را با مقدار غذایی که به هدر میرود، مطلع کند.
شرکت Salt & Straw در کنفرانسی مطبوعاتی درباره بستنیهای جدید خود و میزان غذاهای هدر رفته گزارش داد که میزان زیادی از غذاها به دلیل کمبود فضا برای نگهداری آنها در خانه و یا محل توزیع باعث میشود تا این غذاها دور ریخته شوند در حالیکه کاملا قابل استفاده هستند و در نقاط مختلف آمریکا بسیاری از مردم با گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند.
این شرکت همچنین عنوان کرده است که هدف نهایی آنها آگاهی بخشیدن به مردم درباره غذاهای دور ریخته شده توسط آنها و کم کردن میزان این غذاها تا 2 هزار پوند تا ماه ژوئن و درست کردن چیزی از غذاهایی است که قرار بود به هدر بروند.
شرکت Salt & Straw اعلام کرده است که بستنیهای این کارخانه که با غذاهای دور ریخته شده درست شدهاند، قرار است در ماه ژوئن در مغازههای سان فرانسیسکو، پورتلند و لسآنجلس به فروش برسند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *