نقش اساسی واحدهای صنفی در شکوفا شدن اقتصاد مقاومتی / تدوین چشم انداز اتاق اصناف در سال 96

9:00 - 16 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۵۲۵۸
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتاق اصناف کشور با بیان این که اتاق اصناف کشور در حال تدوین برنامه و راهکارهای عملی برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی،تولید-اشتغال تا پایان اردیبهشت است، گفت: اتاق اصناف کشور با تشکیل کارگروه تخصصی جهت تدوین برنامه و راهکارهای عملی برای تحقق شعار سال جاری تلاش می کند که تا اواسط ادیبهشت ماه این برنامه را تدوین کند و این برنامه مطمعنا در جهت رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد بود.
فاضلی
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، با توجه به اینکه سال 96 از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصادی مقاومتی، تولید-اشتغال نامگذاری شد که ایشان در سخنان خود به تمرکز و همت مسئولین دربخش‌های مختلف اقتصادی برای تحقق شعار سال 96 تاکید کردند.
 
در این میان بخش اصناف سهم بسزایی در رونق تولید کشور ایفا می کند که با گسترش فعالیت این بخش می توان شاهد شکوفا شدن اقتصاد مقاومتی در کشور و در بخش های مختلف اقتصادی و تولیدی بود.
 
در این رابطه علی فاضلی در گفت‌وگو با میزان، در ارتباط با نامگذاری سال 96 توسط مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی،تولید-اشتغال، اظهار کرد: چند سالی است که نگاه رهبر انقلاب به سمت اقتصاد گرایش پیدا کرده و همچنان به بحث تولید و حمایت از تولید داخلی و اشتغال جوانان تاکید دارند که مهمترین مسئله داخلی کشور است.

رئیس اتاق اصناف کشور افزود: اقتصاد کشور درسال‌های اخیر به سمت مردم محور کردن فعالیت‌های اقتصادی حرکت نکرده که از این رو آسیب جدی به بحت تولید کشور وارد شده و باعث شده که مقام معظم رهبری سال‌ها بر بحث اقتصاد مقاومتی تاکید ‌کنند.

وی با اشاره به این که تمام نهادها باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی تلاش کنند، گفت: تمام نهادهای کشور از جمله دولت و مجلس شورای اسلامی باید برای تحقق شعار سال تلاش کنند اما در بحث اشتغال باید چند نکته را در نظر داشت که از جمله آن می توان به  پرداخت کردن تسهیلات و اعتبارات و در اختیار گذاشتن منابع مالی توسط بانک برای افزایش کیفی و تولید کشور اشاره کرد و گام موثری در راستای اقتصاد مقاومتی برداشت.

فاضلی خاطر نشان کرد: برای تحقق شعار امسال باید به چند نکته توجه کرد که از جمله‌ آن‌ها می توان به از پیش روی برداشته شدن مشکلات اساسی تولید و پرداخت وام‌های کم بهره توسط نظام بانکی به بنگاه‌های کوچک و متوسط یاد کرد و با توجه به بهره‌های بانکی در حال حاضر به نظر نمی‌رسد بتوان گام بلندی در راستای اقتصاد مقامتی برداشت.

رئیس اتاق اصناف کشور ادامه داد: در کنار این موارد نباید نقش تشکل‌ها و واحدهای صنفی را در تحقق اقتصاد مقاومتی نادیده گرفته شود و تمامی اصناف کشور باید در راستای بهبود وضعیت تولیدات داخلی قدم بردارند.

وی با اشاره به این که اتاق اصناف کشور در حال تدوین برنامه و راهکار برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی،تولید-اشتغال تا پایان اردیبهشت است گفت: اتاق اصناف کشور با تشکیل کارگروه تخصصی جهت تدوین برنامه و راهکارهای عملی برای تحقق شعار سال جاری تلاش می کند که تا اواسط ادیبهشت ماه این برنامه را تدوین کند و این برنامه مطمعنا در جهت رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد بود.

فاضلی در پایان تصریح کرد: بنگاه‌های کوچک و متوسط با در اختیار داشتن سرمایه کم مزایایی همچون اشتغال زایی بالا را در اختیار دارند و اتاق اصناف تمرکز ویژه‌ خود را بر استفاده از ظرفیت این بنگاه‌ها قرار خواهد داد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *