طرز تهیه نان سیر در منزل
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان سیر در منزل را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان سیر در منزل را به شما آموزش دهیم .
طرز تهیه:
نان سیر یکی از خوشطعمترین نوع نان است که در اکثر رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود و تهیه آن هم آسان است.
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازهای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر 2 میلیمتر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتیمتر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوطکن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایههای میانی رول کاملا پخته شود.
مواد لازم:
سیر: 3 حبه، روغن زیتون: 3 قاشق، نمک و فلفل و آویشن: از هر کدام کمی، آرد: به میزان لازم، پودر خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری، آب ولرم 3 قاشق غذاخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری، کره برای هر لیوان آرد، یک قاشق، آب: به میزان لازم و نان باگت یا نان تست: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نان سیر یکی از خوشطعمترین نوع نان است که در اکثر رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود و تهیه آن هم آسان است.
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازهای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر 2 میلیمتر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتیمتر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوطکن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایههای میانی رول کاملا پخته شود.
فر را از قبل گرم کنید و نانهای سیر رول شده را در سینی فر چیده و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید، وقتی نانها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن بپاشید و داغ میل کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *