ترفندهای پخت رولت قارچ
مواد لازم برای ۴ نفر
:
کره
۳۰ گرم
پیاز ریز
خردکرده
۱ عدد
فیله گوجهفرنگی ریزخردکرده ۲ عدد
قارچ ورقهای
خردکرده
۲۵۰ گرم
آب
مرغ
۶۰ میلیلیتر
ریحان
خردکرده
۱ قاشق سوپخوری
پنیر چدار رندهکرده
۵۰ گرم
تخممرغ
۶ عدد
نمک و
فلفل
به میزان لازم
برگ
ریحان
به میزان لازم
روش تهیه رولت قارچ :
سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد ۲۶×۳۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره را در
ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید. سپس با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات آن را آب کنید. اینک پیاز، گوجهفرنگی
و قارچ را بیفزائید و به مدت ۵
دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید.
دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن
بیفزائید و ۵
دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید. سپس ریحان و پنیر را اضافه کنید. حالا سفیده و زرده
چهار عدد از تخممرغها را جدا کنید و زردههای تخممرغ را همراه با ۲ عدد تخممرغ باقیمانده، با همزن برقی بزنید و نمک و فلفل بزنید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را در کاسه دیگری بریزید و با
همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون زردههای تخممرغ را به آرامی با
سفیدههای تخممرغ مخلوط کنید و در سینی بریزید. رویش را با پالت صاف کنید به مدت ۳-۴ دقیقه، در دمای بالا در مایکروویو بپزید. اکنون رولت را با
همان کاغذ رول کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس رولت را باز کنید و کاغذ را از آن جدا سازید. حالا
مخلوط فراهمکرده قارچ را روی رولت بریزید و آن را رول کنید. رولت قارچ را ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد به
اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس بچینید.
منبع : زندگی آنلاین
انتهای پیام/