سالادی مختص فشار خونی ها
از میوه های فصل و میوه های خشک مورد علاقه خود می توانید در این سالاد استفاده نمایید.
به گزارش گروه فضای مجازی، سالاد میوه و سیب زمینی به عنوان پیش غذا بسیار مناسب است. سیب زمینی به دلیل دارا بودن پتاسیم بالا برای افراد دارای فشار خودن بالا مناسب است.
مواد لازم :
سیب زمینی ساده : 500 گرم
آب لیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز کم چرب : 150 سی سی
گشنیز و جعفری خرد شده یا خشک : 2 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده : 2 عدد
میوه دلخواه خرد شده : 1 لیوان
نخود سبز : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
گشنیز و جعفری خرد شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه :
1. سیب زمینی ها را به صورت خام پوست گرفته و سپس در آب جوش نمک زده شده به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند .
2. در حین پخت سیب زمینی ها آب لیمو , سس مایونز , فلفل سیاه , گشنیز و جعفری را در یک کاسه مخلوط نمایید و در انتها کرفس های ریز خرد شده و میوه ها را اضافه نمایید .
3. سیب زمینی ها را آبکشی نموده و پس از خنک شدن آن ها را به مواد آماده شده اضافه نمایید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرا دهید . در موقع سرو با گشنیز و جعفری تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز :
1. سیب زمینی ها را می توان در مایکروویو پخت , به این شکل که آن ها را پوست گرفته و در ظرف مخصوص مایکروویو به همراه چهار قاشق غذاخوری آب خنک به مدت هشت دقیقه با درجه بالای پخت قرار دهید .
2. حتما روی ظرف را بپوشانید . پس از پخت به مدت 10 دقیقه صبر کنید و بعد به مواد آماده شده اضافه نمایید .
3. سیب زمینی استامبولی به دلیل نرمی و تردی که دارد برای این سالاد مناسب تر است . سالاد میوه و سیب زمینی قابلیت تنوع بالایی دارد, یعنی می توان مواد مختلفی را بر اساس سلیقه خود به آن اضافه نمایید .
4. از میوه های فصل و میوه های خشک مورد علاقه خود می توانید در این سالاد استفاده نمایید .
منبع : برترینها
مواد لازم :
سیب زمینی ساده : 500 گرم
آب لیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز کم چرب : 150 سی سی
گشنیز و جعفری خرد شده یا خشک : 2 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده : 2 عدد
میوه دلخواه خرد شده : 1 لیوان
نخود سبز : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
گشنیز و جعفری خرد شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه :
1. سیب زمینی ها را به صورت خام پوست گرفته و سپس در آب جوش نمک زده شده به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند .
2. در حین پخت سیب زمینی ها آب لیمو , سس مایونز , فلفل سیاه , گشنیز و جعفری را در یک کاسه مخلوط نمایید و در انتها کرفس های ریز خرد شده و میوه ها را اضافه نمایید .
3. سیب زمینی ها را آبکشی نموده و پس از خنک شدن آن ها را به مواد آماده شده اضافه نمایید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرا دهید . در موقع سرو با گشنیز و جعفری تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز :
1. سیب زمینی ها را می توان در مایکروویو پخت , به این شکل که آن ها را پوست گرفته و در ظرف مخصوص مایکروویو به همراه چهار قاشق غذاخوری آب خنک به مدت هشت دقیقه با درجه بالای پخت قرار دهید .
2. حتما روی ظرف را بپوشانید . پس از پخت به مدت 10 دقیقه صبر کنید و بعد به مواد آماده شده اضافه نمایید .
3. سیب زمینی استامبولی به دلیل نرمی و تردی که دارد برای این سالاد مناسب تر است . سالاد میوه و سیب زمینی قابلیت تنوع بالایی دارد, یعنی می توان مواد مختلفی را بر اساس سلیقه خود به آن اضافه نمایید .
4. از میوه های فصل و میوه های خشک مورد علاقه خود می توانید در این سالاد استفاده نمایید .
منبع : برترینها
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *