چطور در خانه کالباس درست کنیم؟

23:36 - 10 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۴۰۶۴
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم .
چطور در خانه کالباس درست کنیم؟به گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم  طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم .
 
مواد لازم:
 
سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخم‌مرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.


طرز تهیه:

گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید و استفاده کنید.
 
 


برچسب ها: آموزش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *