از سیر تا پیاز خواص کاکوتی یا کلنجه

19:52 - 10 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۴۰۴۵
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
گیاه کلنجه (کاکوتی) دارای طبعی گرم بوده و برای تقویت معده بسیار مناسب است و اگر بعد از غذا همراه با چای میل شود تاثیر شگرفی در هضم غذا می‌گذارد.


حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۲
0
0
بسیار عالی بود
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *