آینده نامعلوم توسعه فولاد مبارکه اصفهان در پی پابرجایی تحریمهای آمریکا
گروه سازندگان فولاد آلمان (SMS) قراردادی به ارزش 400 میلیون دلار برای توسعه تولید شرکت فولاد مبارکه اصفهان منعقد کرده اما برای تأمین مالی آن به دلیل پابرجایی تحریمهای آمریکا با چالشهایی مواجه شده و زمان شروع این قرارداد معلوم نیست.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از رویترز، گروه سازندگان فولاد آلمان (SMS) قراردادی به ارزش 400 میلیون دلار برای توسعه تولید شرکت فولاد مبارکه اصفهان منعقد کرده اما برای تأمین مالی آن با چالشهایی مواجه شده است.
رئیس شرکت گروه سازندگان فولاد آلمان با بیان اینکه هنوز زمانی برای انجام کار مشخص نشده است گفت: بعد از لغو تحریمهای بینالمللی، ایران که سالانه 16 میلیون تن فولاد تولید میکند، به دنبال تقویت تولید خود با کمک گرفتن از شرکای خارجی است.
بلندپروازیهای تهران هشداری به سازندگان فولاد اروپا بوده چرا که میزان صادرات فولاد این کشور به اروپا به یک میلیون تن در سال رسیده و این کشور را در جایگاه سوم، بعد از چین و هند قرار داده است و تولیدکنندگان اروپایی در رقابت با ایران با چالش شدیدی مواجه شدند.
شرکت مبارکه اصفهان در سال 2014 و 2015، 5.8 میلیون تن محصولات فولادی تولید کرد و میزان صادرات این کارخانه به 1.5 میلیون تن در سال رسید.
دیتر راسنتال عضو مدیریت خارجه (SMS) افزود:گروه سازندگان فولاد آلمان (SMS) که یک شرکت خصوصی تولیدکننده فولاد، آلومینیوم و مس است، قرارداد 400 میلیون دلاری را در ماه فوریه برای ایجاد شرایط لازم که بتواند ظرفیت اضافی 3.5 میلیون تنی را برای این کارخانه ایجاد کند، منعقد کرد.
با وجود این، وی اعلام کرد: هنوز چشمانداز روشنی مبنی بر اینکه این پروژه اجرایی شود، وجود ندارد چرا که مشکلاتی برای تأمین مالی این پروژه به دلیل پابرجایی تحریمهای آمریکا وجود دارد. بسیاری محدودیتهای آمریکا به رغم لغو تحریمها باقی مانده است.
راستنال گفت که انتظار دارد تولید بالای شرکت مبارکه اصفهان به جای هدف گرفتن بازارهای خارجی سعی کند نیاز داخلی خودشان را تأمین کند اما تحلیلگران معتقدند که میزان تقاضا در ایران برخلاف انتظار پایین مانده است.
رویترز اعلام کرده است که مدیریت اینیدرو در ایران به ایمیلهای و درخواستهای این رسانه برای اظهارنظر پاسخی نداده است. آلمان شریک تجاری اصلی برای ایران است که در سال 2016 حجم مبادلات این دو کشور 2.9 میلیارد یورو بوده و نسبت به سال 2015 افزایش 500 میلیون یورویی داشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *