زیر و بم لیموعمانی

23:21 - 07 فروردين 1396
کد خبر: ۲۹۳۳۷۰
لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا بویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.


مهدی
|
-
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
0
0
سلام ما خودمون لیمو عمانی خانگی درست کردیم ولی رنگ بیرون آن به دلیل حرارت زیاد سیاه شده ایا ضرر داره؟ اگه براتون میگیره جوابو به ایمیلم بفرستید.ممنون
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *