بنابراین دلایل تخم کدوهای آجیل را نشانه روید!
تخم کدو چه فوایدی برای ما دارد و چه خاصیت هایی در خود جای داده است چه ویتامین هایی در آن وجود دارد و برای چه بیمارانی مصرف آن توصیه می شود می خواهیم در این مطلب از آن بیشتر بدانیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، اگر این بار کدو حلوایی خریدید، حواستان باشد که تخم های کدو را دور نریزید.پزشکان هلندی معتقدند که تخم کدو از سرطان پروستات و مثانه جلوگیری می کند. کدو مقدار زیادی ویتامین E و A دارد و به همین دلیل ضدسرطان به خصوص سرطان های پروستات و مثانه محسوب می شود.
در واقع ویتامین های E و A آنتی اکسیدان هستند و جلوی عمل رادیکال های آزاد را می گیرند. به همین دلیل محققان علم تغذیه معتقدند که ویتامین هایA وE جزء ویتامین های پیشگیری کننده از سرطان پروستات و مثانه هستند.
علاوه بر این تخم کدو حلوایی به کسانی که دچار بزرگی پروستات هستند و مشکل ادرار کردن دارند، کمک می کند که مشکلشان حل شود اما این تنها خاصیت تخم های کدو حلوایی نیست.
تخم کدو سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیوم، روی و سلنیوم است و هرکدام از این ترکیبات نقش اساسی در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی, کاهش فشار خون بالا, بیماری های عفونی روده ای و عفونت های مثانه دارند.
همچنین اسیدهای چرب اشباع نشده تخم کدو حلوایی در بدن انسان به پروستاگلاندین ها و سپس به هورمون ترمبوکزان تبدیل می شود. این هورمون از یک طرف باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) شده و از طرف دیگر از رسوب چربی در سرخرگ ها و ایجاد پلاکت جلوگیری می کند.
در واقع ویتامین های E و A آنتی اکسیدان هستند و جلوی عمل رادیکال های آزاد را می گیرند. به همین دلیل محققان علم تغذیه معتقدند که ویتامین هایA وE جزء ویتامین های پیشگیری کننده از سرطان پروستات و مثانه هستند.
علاوه بر این تخم کدو حلوایی به کسانی که دچار بزرگی پروستات هستند و مشکل ادرار کردن دارند، کمک می کند که مشکلشان حل شود اما این تنها خاصیت تخم های کدو حلوایی نیست.
تخم کدو سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیوم، روی و سلنیوم است و هرکدام از این ترکیبات نقش اساسی در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی, کاهش فشار خون بالا, بیماری های عفونی روده ای و عفونت های مثانه دارند.
همچنین اسیدهای چرب اشباع نشده تخم کدو حلوایی در بدن انسان به پروستاگلاندین ها و سپس به هورمون ترمبوکزان تبدیل می شود. این هورمون از یک طرف باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) شده و از طرف دیگر از رسوب چربی در سرخرگ ها و ایجاد پلاکت جلوگیری می کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *