توزیع 20 هزارتن گوشت مرغ منجمد برای تعدیل قیمت ها/ ادامه عرضه گوشت گرم گوسفند با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با توزیع گسترده گوشت مرغ، اجازه ندادیم وضعیت گرانی مرغ ادامه یابد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا ولی با اشاره به این که ذخایر گوشت مرغ مجمد به اندازه کافی وجود دارد افزود: شرکت پشتیبانی امور دام در چند روز گذشته با وجود تعطیلی میادین میوه و تره بار بصورت سیار و پشت درهای بسته این بازارها مرغ منجمد را توزیع کرده است.
وی گفت: گوشت مرغ منجمد در حجم بالا در استانهایی که تراکم مسافر در آنها بالاست مثل استانهای شمالی و جنوبی ، بوشهر ، کهگیلویه ، هرمزگان و خوزستان توزیع شده است بطوری که موفق شدیم نه تنها افزایش قیمت را کنترل کنیم بلکه قیمت گوشت مرغ در این استان ها رو به کاهش است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: با توزیع گوشت مرغ منجمد اجازه افزایش قیمت را ندادیم و برای تامین نیاز استان های سراسر کشور 30 هزار تن گوشت مرغ منجمد پیش بینی کردیم که تاکنون کمتر از 20 هزار تن توزیع شده است.
ولی گفت: قیمت گوشت مرغ منجمد درب سردخانه هر کیلو 5300 تومان است که به لحاظ کیفیت بالا قابلیت صادرات دارد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: براساس گزارش های موجود روز گذشته به علت بارندگی و تعطیلی کشتارگاه ها قیمت هر کیلو گوشت مرغ گرم در میدان بهمن در اوایل صبح 7200 تومان بود که از ساعت 10 صبح به بعد به 6900 تومان و تا مرز هر کیلو 6500 تومان کاهش یافت.
ولی گفت: روز گذشته میانگین قیمت هر کیلو گوشت مرغ 7500 تومان بود.
وی افزود: براساس گزارش امروز از میدان بهمن قیمت هر کیلو گوشت گرم مرغ 6900 تومان و میانگین قیمت در سطح شهر نیز هر کیلو 7500 تومان است که این قیمت تا فردا با بازگشایی کشتارگاهها و بازارها و مراکز توزیع کاهش می یابد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: از فردا گوشت گرم و منجمد مرغ در میادین میوه و تره بار و فروشگاههای زنجیره ای طبق روال توزیع می شود.
ولی درباره شرایط بازار گوشت قرمز نیز افزود: تلاش داریم با ادامه توزیع گوشت گرم گوسفند با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار قیمت را کاهش دهیم.
وی گفت: با ورود بره های بومی به بازار و ادامه واردات گوشت قرمز حتما قیمت گوشت قرمز بویژه گوشت گوسفند کاهش می یابد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *