گرایش مردم به سمت استفاده از خدمات طب سنتی/ داروخانه های عرضه کننده داروهای گیاهی ساماندهی شوند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه امروزه گرایش مردم به سمت استفاده از خدمات طب سنتی افزایش یافته است، گفت: برای ارایه خدمات طب سنتی به بیماران باید داروخانه های عرضه کننده داروهای گیاهی ساماندهی شوند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، احمد حمزه با بیان اینکه امروزه گرایش مردم به سمت استفاده از خدمات طب سنتی افزایش یافته است، گفت: برای ارایه خدمات طب سنتی به بیماران باید داروخانه های عرضه کننده داروهای گیاهی ساماندهی شوند.
وی افزود: طب سنتی ریشه در تاریخ کهن ایران اسلامی دارد و از رشته هایی است که در همه کشورهای پیشرفته دنیا گرایش به این رشته روز به روز در حال افزایش است.
نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروزه گرایش مردم روز به روز به سمت طب سنتی افزایش یافته و در واقع افراد به این طب علاقمند شده اند چراکه اثرات مثبت این طب در درمان بسیاری از بیماری ها به ویژه بیماری های مزمن نمایان شده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: در گذشته پزشکان به صورت تجربی از طب سنتی استفاده میکردند اما بعد از آن وزارت بهداشت تصویب کرد تا رشته طب سنتی راهاندازی شود تا جایی که اکنون در بسیاری از دانشگاه های کشور این رشته به صورت تخصصی تدریس می شود.
وی یادآور شد: در زمینه طب سنتی متخصصان در یک الی دو دوره فارغالتحصیل شدهاند حال پیشنهاد میشود وزارت بهداشت و درمان در سایر دانشگاهها نیز این رشته را مدنظر قرار دهد تاجایی که بتوان شاهد رشتههای طب سنتی در دورههای پزشکی عمومی باشیم؛ همانگونه که پزشک عمومی با همه شاخه های طب مدرن آشنایی دارد لازم است از طب سنتی نیز آگاه باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: برای ارایه خدمات طب سنتی به بیماران باید عطاری ها و مراکز عرضه کننده داروهای گیاهی نیز ساماندهی شوند همچنین افرادی که به صورت تجربی از طب سنتی آگاهی دارند با گذراندن دوره آموزشی کوتاه، از تجربیات آنها نیز استفاده شود لذا به نظر می رسد وزارت بهداشت اگر در سال آینده این برنامهها را پیش ببرد خدمت خوبی در حوزه طب سنتی به بیماران ارایه شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *