انتقال آب از کردستان برای کشاورزی در سایر استانها مقرون به صرفه نیست
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از کردستان برای کشاورزی در سایر استانها مقرون به صرفه نیست.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، علیمحمد مرادی در جمع مردم روستای قاملو از توابع شهرستان دهگلان، با اشاره به اینکه مشورت در انجام امورات از تاکیدات قرآن کریم است، گفت: شوراهای شهر و روستا در حقیقت پارلمان کوچکی هستند که با رأی مردم انتخاب میشوند و در چارچوب قانون در مسیر توسعه شهر و روستاها گام برمیدارند.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس از شوراهای روستا نیز به عنوان کوچکترین پارلمان در هر کشوری نام برد و گفت: در هر جامعهای که پارلمان وجود داشته باشد و تصمیمات براساس شور و مشورت انجام شود خروجی کارها بهتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه خداوند کسانی را که توکل میکنند دوست دارد، گفت: انسان باید سعی و تلاش کنند و با توکل بر خدا در مسیر رشد و تعالی خود و اطرافیانشان گام بردارند.
مرادی گفت: براساس وضعیت کردستان که کشاورزی زمینهساز تامین امرار معاش اکثریت استان است، در کمیسیون کشاورزی قرار گرفتم تا مطالبات و نیازهای مردم استان را پیگیری نمایم.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به سدهایی که در استان وجود دارد وارد کارگروه آب شدم تا بتوانم مشکلات موجود در این بخش را حل کنم.
وی خاطرنشان کرد: در کمیسیون اصل نود نیز حضور دارم که این کمیسیون میتواند بستری برای رفع مشکلات حوزه کشاورزی باشد.
به گفته مرادی، در سفر رهبری در سال 88 به استان کردستان، بودجه سامانه انتقال آب ژاوه و آزاد به دشتهای قروه و دهگلان مصوب شد اما متاسفانه اکنون میزان آبی که به این شهرستانها اختصاص یافته است به اندازه زمینهای یک روستاست.
وی با تاکید بر اینکه سرنوشت آبهای ما مشخص نیست، گفت: در شهرستان قروه با تلاش و رایزنیهای گسترده دستور حفر 7 حلقه چاه را با هدف تامین آب شرب مردم گرفتیم.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی از برگزاری 5 جلسه با وزیر نیرو برای گرفتن سهم آب آشامیدنی شهرستانهای قروه و دهگلان خبر داد و گفت: ما نمیتوانیم جلوی انتقال آب شرب را بگیریم ولی میتوانیم جلوی انتقال آب برای کشاورزی را بگیریم.
وی گفت: مقرون به صرفه نیست آب کردستان برای کشاورزی به استانهای دیگر انتقال داده شود.
مرادی با بیان اینکه برای انتقال آب از کردستان به استانی مانند خوزستان باید برای هر هکتار 7 میلیون تومان هزینه کنند، اظهار داشت: اگر بخواهیم در همین استان برای مصرف این آب در حوزه کشاورزی استفاده کنیم شاید کمتر از 100 هزار تومان هزینه داشته باشد.
مرادی گفت: قبلا در کمیسیون کشاورزی نمایندهای نداشتیم و همین نبود نماینده در این کمیسیون با وجود نیاز استان موجب به وجود آمدن مشکلات زیادی در این حوزه شده است.
وی به مشکلات حوزه صنعت نیز در استان اشاره کرد و اظهار داشت: کارخانه ذوب آهن 400 نفر شاغل داشت که به دلیل برخی مشکلات بسته شده است.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این مدت بصورت قانونمند از حق مردم حوزه انتخابیه خود دفاع کردهام، افزود: جریمه تسهیلات کشاورزی پایینتر از 100 میلیون تومان بخشیده شود.
مرادی گفت: قانونی وضع کردهایم که اگر سال آینده دولت در بحث پرداخت پول گندم به کشاورزان تاخیر داشته باشد باید دیرکرد آن را به کشاورزان پرداخت نماید.
وی تصریح کرد: مجانی کردن طول خط برقدار کردن چاهها از دیگر اقداماتی است که انجام دادهایم.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث راههای روستایی نیز با وجود کمبود اعتبارات دولت اقداماتی را انجام دادهایم، گفت: 50 کیلومتر جاده روستایی در سال آینده آسفالت خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *