دریاچه گهر مقصد ایدهآل تعطیلات نوروزی+تصاویر
دامنه اشترانکوه دریاچههای دائمی و شیرین گهر بالا و گهر پایین گسترده شده که زیبایی خیره کننده و چشم اندازهای بدیعی را دارا است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، در دامنه اشترانکوه دریاچه های دائمی و شیرین گهر بالا و گهر پایین گسترده شدهاند که این دریاچه از ذوب برفهای اشترانکوه و انباشت آب آن در پشت سد طبیعی ایجاد شده است.
فراوانی نسبی آب های ورودی به این دریاچه باعث می شود سرریز آب آن به دریاچه پایینی (بزرگ) بریزد.
این دریاچه همانند آبگیر بزرگی است که از چشمهها وآبشارها و سرابها سیراب و در تابستان و زمستان راکد میماند و بیشتر سطح دریاچه زمستان کاملا یخ می بندد و چشم انداز زیبا و خاصی را به گهر میبخشد.
دریاچه گهر در مرکز منطقه حفاظت شده اشترانکوه در بخش انتهایی تنگ تاپله قرار گرفته است. تنگ تاپله دره ای است در جهت شمال شرقی(جنوب شرقی) که اطراف آن را کوههای اشترانکوه فراگرفته است.
زیبایی خیره کننده و چشم اندازهای بدیع دریاچه سبب شده هر ساله با وجود سختی راه، انبوهی از مردم لرستان، استانهای اطراف و دیگر نقاط کشور، با پای پیاده یا سواره به دیدن دریاچه و زیبایی های آن بروند و چند روزی از اوقات فراغت خود را در آنجا سپری کنند.
این دریاچه در نزد کشورهای خارجی بنام دریاچه ایران مشهور است.
این دریاچه از لحاظ امکانات دارای کمپ استقرار محیطبان جهت حفظ گونه های زیست محیطی منطقه و صدور پروانه یک روزه ماهیگیری می باشد. همچنین نیروی انتظامی نیز در منطقه حضور دارد. جدیدأ شهرداری شروع به ساخت سکوهایی برای استقرار گردشکران نموده است که مورد انتقاد برخی از مسئولین محیط زیست قرار گرفته است. همچنین چند سرویس بهداشتی نیز در منطقه احداث شده است.
همچنین پوشش گیاهی این منطقه بیشتر ازگونههای لالههای واژگونه که در دنیا بینظیر است. زرشک، شیرخشت، سیب وحشی، گردو، بید، دافته، شنگ، ارژن، انجیر، گون، گز، بادام وحشی و در قسمت بالا دست دریاچه بزرگ و دریاچه کوچک درختهای اورس، ارجن و بید پراکنده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *